Quantcast
Debate Μπάρκα - Γεωργιάδη στον RealFm 97,8 για τη συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία - enikonomia.gr
share

Debate Μπάρκα – Γεωργιάδη στον RealFm 97,8 για τη συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία

δημοσιεύτηκε:

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν για τη συμφωνία πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία, στον αέρα του Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

“Ο Πρωθυπουργός και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας δεν απάντησαν σε κανένα από τα ερωτήματα. Κατέθεσαν ένα σωρό έγγραφα, άσχετα με αυτό που ρωτούσαμε” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γεωργιάδης και σημείωσε: “έρχεται ο κ. Τσίπρας στη βουλή και τι λέει για να σώσει τον κ.Καμμένο; Ότι ο πρέσβης της Ελλάδος στη Σαουδική Αραβία και ο πρόξενος της Ελλάδος στη Σαουδική Αραβία είναι προδότες… Για να σώσει τον Καμμένο ο κ. Τσίπρας έδωσε βορά και τον πρέσβη και τον πρόξενο μέσα στη βουλή, με τρόπο που δεν έχει γίνει ξανά από πρωθυπουργό ποτέ στην ιστορία”.

Ο κ. Μπάρκας με τη σειρά του δήλωσε ότι “από τη χθεσινή συζήτηση και από αυτά που είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, προκύπτει η γύμνια της ΝΔ και του προέδρου της… Η ΝΔ επιχειρηματολογεί με βάση ένα κατεστημένο που αυτό που θέλει να κάνει είναι να ρίξει την κυβέρνηση”.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ανέφερε “ο κ. Τσίπρας από χθες αποφάσισε να μπει στο κάδρο της μίζας”. Έντονη ήταν η αντίδραση του κ. Μπάρκα ο οποίος είπε ότι “ελπίζω να μην συμφωνεί η σύσσωμη ηγεσία της ΝΔ και ο πρόεδρος της, ότι ο πρωθυπουργός της χώρας παίρνει μίζες… Αυτή είναι η γύμνια της ΝΔ. Η ΝΔ δεν θα μας κουνάει το δάχτυλο, δεν έχουμε να κρύψουμε απολύτως τίποτα”.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.