Quantcast
Debate Φίλη - Κικίλια στον Realfm 97,8 - enikonomia.gr
share

Debate Φίλη – Κικίλια στον Realfm 97,8

δημοσιεύτηκε:

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στον αέρα του RealFm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, o υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στον Νότιο Τομέα της Β Αθηνών, Νίκος Φίλης και ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Α Αθηνών, Βασίλης Κικίλιας.

“Να μας επιλέξει γιατί τώρα μπορούμε να αποφασίζουμε μόνοι μας, έχουμε βγει από τους σκληρούς καταναγκασμούς του μνημονίου. Υπάρχει επιτήρηση αλλά δεν είναι αυτή που υπήρχε με τα μνημόνια” σημείωσε ο Νίκος Φίλης.

“Εμείς με το έργο μας, που φέραμε την ανάπτυξη από την ύφεση που είχε δημιουργηθεί με τα μνημόνια, μπορούμε να εγγυηθούμε ότι οι θυσίες που έκανε ο κόσμος όλα αυτά τα χρόνια θα αξιοποιηθούν” συμπλήρωσε.

“Εμείς πιστεύουμε στην πάση θυσία μείωση της φορολογίας. Και αυτό μας κάνει να βρισκόμαστε στην άλλη άκρη των πολιτικών προγραμμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, που υπερφορολόγησε και τσάκισε τη μεσαία τάξη. Πιστεύουμε στις επενδύσεις και στις ποιοτικές νέες θέσεις εργασίας. Υπάρχουν πολλές επενδύσεις κολλημένες λόγω των ιδεοληψιών των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Πιστεύουμε στην τάξη και την ασφάλεια στις γειτονιές μας” ανταπάντησε ο κ. Κικίλιας.

“Λυπάμαι που αυτά τα τέσσερα χρόνια είδαμε συστηματικά άλλα αντί άλλων, άλλα υποσχέθηκαν προεκλογικά, άλλα έκανε μετά ο κ. Τσίπρας και η παρέα του” υπογράμμισε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.