Quantcast
Debate Κούλογλου - Κύρτσου στον Realfm 97,8 για το Σκοπιανό - enikonomia.gr
share

Debate Κούλογλου – Κύρτσου στον Realfm 97,8 για το Σκοπιανό

δημοσιεύτηκε:

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στον αέρα του Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου και ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κύρτσος.

“Οι ηγέτες των Σκοπίων αλλάζουν συνεχώς τον ορισμό, δηλαδή διαμόρφωσαν το ερώτημα του δημοψηφίσματος όπως ακριβώς ήθελαν, μετά υπάρχει ο κανόνας που χρειάζεται 50% συμμετοχή, μετά δεν είναι βέβαιο ότι θα τηρήσουν αυτόν τον κανόνα για να είναι έγκυρο το αποτέλεσμα, μετά θεωρούν ότι είναι ή δεν είναι δεσμευτικό το αποτέλεσμα. Είναι μια γκρίζα περιοχή, οι συνομιλητές της κυβέρνησης είναι γνωστή για την έλλειψη αξιοπιστίας που τους χαρακτηρίζει. Θα δούμε τι θα γίνει…” δήλωσε ο κ. Κύρτσος.

“Σίγουρα η γειτονική χώρα περνάει μια δοκιμασία και ασφαλώς μπορεί να έχουμε και πολιτικές εξελίξεις μετά το δημοψήφισμα, νομίζω θα έχουμε σε κάθε περίπτωση και πρόωρες εκλογές. Αν κερδίσει ο Ζάεφ ενδεχομένως να το χρησιμοποιήσει αυτό για να εδραιώσει την κυριαρχία του, καθώς τώρα είναι το δεύτερο κόμμα. Αυτό που ελπίζω είναι να μην ξαναπαίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο οι σύμμαχοι του κ. Κύρτσου και της ΝΔ, γιατί είχαν γεμίσει τα προηγούμενα χρόνια με αγάλματα του Μ. Αλεξάνδρου τα Σκόπια και εξακολουθούν να μένουν στην ίδια πολιτική και η ΝΔ να υποστηρίζει και να έχει σχέσεις μέσω του ΕΛΚ με αυτό το κόμμα” ανέφερε ο κ. Κούλογλου.

“Εδώ υπάρχει μια παραχάραξη της σχέσης μας με το VMRO, πάντα ήταν αντίπαλοι, όταν ερχόταν ο Γκρουέφσκι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μας έβρισκε αντίθετους και έπεφτε θύμα των αντιφάσεών του” ανταπάντησε ο κ. Κύρτσος.

“Ο κ. Καμμένος και το καλοκαίρι χαρακτήρισε τον κ. Τσίπρα τον καλύτερο Πρωθυπουργό μετά την μεταπολίτευση και ελπίζω να μην επιδιώξει να θέσει προβλήματα ή να ρίξει πολύ περισσότερο τον καλύτερο Πρωθυπουργό” είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.