Quantcast
Debate Ρωμανού - Γιαννούλη στον Realfm 97,8 για το ΚΑΣ και το μετρό Θεσσαλονίκης - enikonomia.gr
share

Debate Ρωμανού – Γιαννούλη στον Realfm 97,8 για το ΚΑΣ και το μετρό Θεσσαλονίκης

δημοσιεύτηκε:

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στον αέρα του Realfm 97,8 και στους Αντώνη Δελλατόλα και Μάνο Νιφλή, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ,Νίκος Ρωμανός και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης.

“Για τη Θεσσαλονίκη ξημέρωσε μια από τις πιο μαύρες σελίδες με της νύχτας τα καμώματα που βλέπει η μέρα και γελά, με την απόφαση του ΚΑΣ για τα αρχαία και το Μετρό” ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Ρωμανός ανταπάντησε “ο κ. Γιαννούλης παρά το γεγονός ότι είναι Θεσσαλονικιός μάλλον ξεχνάει. 24-2-2014 υπάρχει απόφαση του υπουργείου Πολιτισμού και γνωμοδότηση του συμβουλίου κατά πλειοψηφία υπέρ της απόσπασης και επανατοποθέτησης των αρχαιοτήτων στο σταθμό Βενιζέλου. 16-6-2014 υπάρχει αίτηση από τον τότε δήμαρχο κ. Μπουτάρη με την οποία προσφεύγει στο ΣτΕ κατά της απόφασης του υπουργείου. 6-10-2015 υπάρχει απόφαση του υπουργείου Πολιτισμού που εγκρίνει την πρόταση του δήμου και έτσι άνοιξε όλο αυτό το θέμα, που έκλεισε ευτυχώς με τη συγκεκριμένη απόφαση και προχωράει”.

“Σήμερα εκτός από το Μετρό, κανένας από τον χώρο σας δεν έχει το δικαίωμα να μιλάει για κοινωνική πολιτική, για ανθρωπιά, για ευαισθησία μετά το έγκλημα που έχετε κάνει στα ΑμΕΑ και το κοινωνικό μέρισμα. Θα έπρεπε να σκύψετε το κεφάλι και να ζητήσετε συγγνώμη. Αφήστε τα παιχνίδια” τόνισε ο Χρήστος Γιαννούλης.

“Παιχνίδι είναι να πετάς την μπάλα στην εξέδρα” σχολίασε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ.

Ακούστε το ηχητικό:

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.