Quantcast
ΔΕΔΔΗΕ: Χωρίς ρεύμα σχεδόν 1.000 καταναλωτές στη Δυτική Αττική - enikonomia.gr
share

ΔΕΔΔΗΕ: Χωρίς ρεύμα σχεδόν 1.000 καταναλωτές στη Δυτική Αττική

δημοσιεύτηκε:

Χωρίς ηλεκτροδότηση παραμένουν περίπου 1.000 καταναλωτές, σε διεσπαρμένα σημεία των περιοχών της Δυτικής Αττικής που επλήγησαν από τις πλημμύρες, αναφέρει ο ΔΕΔΔΗΕ σε ανακοίνωση του, επισημαίνοντας ότι έχουν αποκατασταθεί τα περισσότερα προβλήματα ηλεκτροδότησης στις περιοχές της Μάνδρας – Ελευσίνας και Νέας Περάμου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο ΔΕΔΔΗΕ, τα συνεργεία του συνεχίζουν να καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης όλων των καταναλωτών.

Οι ζημιές που υπέστη το Δίκτυο από την χθεσινή θεομηνία ήταν πάρα πολύ μεγάλης έκτασης, καταστρέφοντας περίπου 40 στύλους και προκαλώντας βλάβες σε γραμμές Μέσης Τάσης που ηλεκτροδοτούν χιλιάδες καταναλωτές, πλημμυρίζοντας υποσταθμούς ηλεκτρικής ενέργειας, ξηλώνοντας εναέριο υποσταθμό και παρασύροντας υποσταθμό κλειστού τύπου.

Τέλος, ο ΔΕΔΔΗΕ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την ανείπωτη αυτή τραγωδία που στοίχισε τη ζωή συμπολιτών μας και την αμέριστη συμπαράστασή του στις οικογένειες των θυμάτων.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.