Quantcast
ΔΕΔΔΗΕ: Σε ποιες περιοχές θα αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση έως τις 11 το βράδυ - enikonomia.gr
share

ΔΕΔΔΗΕ: Σε ποιες περιοχές θα αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση έως τις 11 το βράδυ

δημοσιεύτηκε:

Την ελπίδα ότι έως τις 11 το βράδυ θα έχει αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση στο Χολαργό,στο Χαλάνδρι στη Νέα Σμύρνη, στην Ηλιούπολη, στον Άλιμο, στα Βριλήσσια, στα Μελίσσια, στην Αγία Παρασκευή και στη Λούτσα εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Ένωσης Τεχνικών του Ομίλου ΔΕΗ, Κώστας Μανιάτης μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του Alpha.

Όπως είπε ο κ. Μανιάτης σχετικά με το πρόβλημα ηλεκτροδότησης στις παραπάνω περιοχές ” κάνουμε μια μεγάλη υπερπροσπάθεια ….. σήμερα μέχρι αργά το απόγευμα, αργά το βράδυ έστω και στις 11 ώρα να έχουμε δώσει ρεύμα.”.

Ωστόσο είπε ότι για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρχει συνεργασία με τους δήμους . Το πρόβλημα που έχουμε σήμερα αλλά και από χθες το βράδυ είναι ότι πρέπει να προσφέρουμε τις υπηρεσίες για την χαμηλή τάση ρεύματος στα σπίτια , τόνισε με έμφαση και πρόσθεσε ότι πρέπει να υπάρχει μια συνεργασία με τους δήμους ώστε να παρέχουν τη ασφαλή μετάβαση μας και κυρίως στα συνεργεία”, σημείωσε .
Στην συνέχεια ρωτήθηκε εάν υπάρχει αυτή η συνεργασία με τους δήμους. Με κάποιους δήμους υπα΄ρχει συνεργασία και με κάποιους άλλους δεν υπάρχει απάντησε.



Πόσα νοικοκυριά είναι χωρίς ρεύμα

Επίσης μίλησε και για τον αριθμό των νοικοκυριών που δεν έχει ρεύμα λόγω της κακοκαιρίας. Όπως είπε, μπορεί να μην είναι 3.000 νοικοκυριά που δεν έχουν ρεύμα αλλά μπορεί να είναι και 3.500.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.