Quantcast
Δένδιας: «Εξαιρετικά δύσκολη η αποστολή του Αλέξη Τσίπρα» - enikonomia.gr
share

Δένδιας: «Εξαιρετικά δύσκολη η αποστολή του Αλέξη Τσίπρα»

δημοσιεύτηκε:

«Εξαιρετικά δύσκολη είναι η αποστολή του Αλέξη Τσίπρα. Έχει χειροτερέψει πολύ το κλίμα πριν το δημοψήφισμα. Έχει υποστεί και ο πρωθυπουργός πλήγμα προς τους εταίρους του και θα πρέπει να χρησιμοποιήσει την ευφυΐα του για επιτευχθεί η οικονομική συμφωνία της χώρας με τους εταίρους», δήλωσε σήμερα ο Βουλευτής της ΝΔ,  Νίκος Δένδιας στο Real Fm 97,8 και  στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Μάλιστα ο ίδιος επισήμανε ότι: «Υπάρχει πιθανότητα να έχουμε Grexit, καθώς το τραπεζικό σύστημα είναι σχεδόν μηδενικό. Δεν υπάρχει κόκκινη γραμμή η παραμονή της χώρας στο Ευρώ».

Και συνέχισε λέγοντας ότι: « Ο κ. Τσίπρας πρέπει να αισθανθεί ότι την εντολή που πήρε είναι εντός Ευρώ. Είναι περιορισμένος ο χρόνος του πρωθυπουργού για να επανακτήσει την επαφή με τους εταίρους και έχει στην διάθεση του δύο επόμενες μέρες για να κλείσει την οικονομική  συμφωνία με τους εταίρους».

«Η επιλογή του Α. Σαμαρά  να παραιτηθεί είναι ορθή επιλογή και αυτό τον τιμά. Και αυτό θα έπρεπε να είχε γίνει μετά την ήττα της 25ης  Ιανουαρίου και να έλεγε ότι είχαμε κακή στρατηγική», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Δένδιας.

Μεταξύ άλλων ο ίδιος ανέφερε ότι: «Ο Α. Σαμαράς επιλέγει τον Μεϊμαράκη για πρόεδρο ΝΔ γιατί έχει την κατάλληλη εμπειρία για να διατελέσει αυτήν την θέση».

Όσον αφορά στα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει  ο πρόεδρος της Ν.Δ, ο ίδιος ανέφερε ότι: «Θα πρέπει να μας ενδιαφέρει τι είδους πολιτική θα επιλέξουμε να εκφράσουμε ως παράταξη και όχι τόσο η επιλογή αρχηγού. Πρέπει να συζητήσουμε πως θα πρέπει να  είναι η ευρωπαϊκή  κεντρική δεξιά. Και να μην λέμε άλλα προεκλογικά και άλλα μετά αυτό είναι λάθος».

Παρακολουθήστε όλες τις εξελίξεις από το Liveblog του Enikonomia.gr

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.