Quantcast
Διαδοχικές συσκέψεις Σαμαρά πριν το ραντεβού με Μοσχοβισί - enikonomia.gr
share

Διαδοχικές συσκέψεις Σαμαρά πριν το ραντεβού με Μοσχοβισί

δημοσιεύτηκε:

του Τάσου Δασόπουλου

 

Διαδοχικές συσκέψεις με τις ηγεσίες των υπουργείων Οικονομικών, Ανάπτυξης και Διοικητικής Μεταρρύθμισης θα έχει σήμερα το πρωί ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς με διπλό στόχο:Να δείξει ότι η διαπραγμάτευση με την τρόικα συνεχίζεται και να υπενθυμίσει  στους βουλευτές τις συνέπειες από μια πρόωρη προσφυγή στις κάλπες

Λίγες ώρες πριν φτάσει στην Αθήνα ο Γάλλος Επίτροπος Αρμόδιος για θέματα Οικονομικής και Νομισματικής Πολιτικής κ. Πιέρ Μοσχοβισί με τον οποίον θα συναντηθεί το βράδυ, ο Πρωθυπουργός θα βρίσκεται σε συνεχή κίνηση :

-Στις 11:30 θα βρεθεί στο υπουργείο οικονομικών όπου θα προεδρεύσει σε τρείς διαδοχικές συσκέψεις.

-Με την ηγεσία του υπουργείου οικονομικών στην οποία θα συμμετέχει και ο Γενικός Διευθυντής του ΟΔΔΗΧ κ Στέλιος Παπαδόπουλος για το δημοσιονομικό κενό την υλοποίηση των  προϋπολογισμών του 2014 και του 2015 .

-Με την ηγεσία του υπουργείου ανάπτυξης για την διαδικασία των α αδειοδοτήσεων της εφαρμογής της εργαλειοθήκης του ΟΟΣΑ και τα κόκκινα δάνεια .

-Με την ηγεσία του υπουργείου διοικητικής μεταρρύθμισης με την συμμετοχή του  αναπληρωτή υπουργού οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα για το νέο μισθολόγιο του δημοσίου .

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.