Quantcast
Διάκριση του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου στα Hellenic Responsible Business Awards 2015 - enikonomia.gr
share

Διάκριση του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου στα Hellenic Responsible Business Awards 2015

δημοσιεύτηκε:

Σημαντική διάκριση έλαβε πρόσφατα  ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου, κατά την τελετή απονομής  βραβείων «Hellenic Responsible Business Awards 2015».

Ειδικότερα, ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου απέσπασε το BRONZE βραβείο στην κατηγορία Συνεργασία Επιχείρησης – Τοπικής Κοινότητας / Κράτους.

Στα «Hellenic Responsible Business Awards 2015» παραβρέθηκαν 300 υψηλόβαθμα  στελέχη  της ελληνικής επιχειρηματικότητας , αλλά και κριτική επιτροπή, που αποτελούνταν  από αναγνωρισμένες προσωπικότητες του ακαδημαϊκού χώρου και εξέχοντα στελέχη της αγοράς.

Η  βραβευμένη υποψηφιότητα που η Διοίκηση  του Οργανισμού  Λιμένος Ηρακλείου κατέθεσε στο διαγωνισμό είχε τον τίτλο: «Κάνοντας την πόλη του Ηρακλείου σημαντικό προορισμό κρουαζιέρας στην ανατολική Μεσόγειο, σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκομένους φορείς». Πιο συγκεκριμένα, η Διοίκηση  του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου παρουσίασε προσπάθειες/δράσεις προώθησης των κρητικών παραδοσιακών προϊόντων, μέσα από τις συνέργιες με τον εμπορικό κόσμο και τους παραγωγικούς φορείς του Νομού. Ακόμη  επιτεύχθηκε στρατηγική συνεργασία του ΟΛΗ με πολλούς τοπικούς και εθνικούς φορείς, για την αναμόρφωση των διαδικασιών ασφαλείας σχετικά με τις διαδικασίες του home porting, check-in, off-port check-in, επιβατών/αποσκευών κλπ, καθώς και πολλά ακόμα καινοτόμα μοντέλα συνεργασιών που εφαρμόζονται (διοργάνωση Συνεδρίου Κρουαζιέρας, συμμετοχή σε επιχειρηματικές αποστολές, συνεργασίες με άλλους προορισμούς κ.α.).

Στόχος της εκδήλωσης ήταν να αναδειχθούν  και να επιβραβευτούν όλες οι  καλές πρακτικές, οι καινοτόμες πρωτοβουλίες και έργα των επιχειρήσεων, τα παραδείγματα αριστείας σε καινοτόμα μοντέλα συνεργασίας, με συνεχή δέσμευση, που εκπληρώνουν στόχους αειφορίας και βιωσιμότητας.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.