Quantcast
Διευκολύνσεις για τη λειτουργία των επιχειρήσεων θα ζητήσουν οι φορείς - enikonomia.gr
share

Διευκολύνσεις για τη λειτουργία των επιχειρήσεων θα ζητήσουν οι φορείς

δημοσιεύτηκε:

Διευκολύνσεις για τη  λειτουργία των επιχειρήσεων, λόγω των περιορισμών στις τραπεζικές συναλλαγές θα ζητήσουν  σήμερα οι εκπρόσωποι  του επιχειρηματικού κόσμου από τον  Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα κατά τη συνάντηση που θα έχουν.

ΣΕΒ, ΣΕΤΕ, ΕΣΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ, ΓΣΕΕ και ΚΕΕΕ θα  παρουσιάσουν στον κ. Στουρνάρα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές επιχειρήσεις στη διαχείριση των βασικών λειτουργιών τους, εξαιτίας των περιορισμών στις τραπεζικές συναλλαγές.

Οι εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου διαμαρτύρονται ήδη για το ότι η διαδικασία εγκρίσεως των συναλλαγών από την Επιτροπή Εγκρίσεως Τραπεζικών Συναλλαγών του υπουργείου Οικονομικών είναι πολύ χρονοβόρα.

Ηδη χθες ο ΣΕΕΤ έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου η τουριστική αγορά  να βρεθεί πολύ σύντομα χωρίς τρόφιμα για τα ξενοδοχεία, καθώς οι τουριστικές μονάδες δεν είναι σε θέση να αποθεματοποιήσουν τρόφιμα για μεγάλο χρονικό διάστημα και βρέθηκαν απροετοίμαστες κατά την επιβολή των capital controls και των περιορισμών στις εισαγωγές.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.