Quantcast
Δικαστήρια: Λήγει σήμερα η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τις 311 μόνιμες θέσεις εργασίας - enikonomia.gr
share

Δικαστήρια: Λήγει σήμερα η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τις 311 μόνιμες θέσεις εργασίας

δημοσιεύτηκε:

Έως σήμερα Τετάρτη, 29 Μαρτίου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν αίτηση για την προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά στην κάλυψη 311 μόνιμων θέσεων εργασίας στα δικαστήρια της χώρας. Η προκήρυξη αφορά σε δικαστικούς υπαλλήλους του κλάδου Γραμματέων των κατηγοριών Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ).

Μεταξύ άλλων επισημαίνεται πως:

Οι εισακτέοι

Ο αριθμός όλων των εισακτέων του κλάδου Γραμματέων, κατανέμεται ανά κατηγορία εκπαίδευσης Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ).

Εντός 10 ημερών από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, ο Διευθυντής Κατάρτισης και Επιμόρφωσης Δικαστικών Υπαλλήλων, με τη συνδρομή υπαλλήλων της Σχολής, ελέγχει τις αιτήσεις των υποψηφίων και καταρτίζει πίνακα υποψηφίων, οι οποίοι γίνονται δεκτοί για να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό, καθώς και πίνακα υποψηφίων, οι οποίοι αποκλείονται από αυτόν. Οι ανωτέρω πίνακες αναρτώνται στην ιστοσελίδα της Σχολής.

Οι ενστάσεις

Ένσταση κατά του πίνακα υποψηφίων, από όσους αποκλείονται του εισαγωγικού διαγωνισμού, ασκείται ηλεκτρονικά από τον αποκλειόμενο εντός 2 ημερών από την ανάρτησή του. Επί της ενστάσεως αποφαίνεται η επιτροπή του άρθρου 55Θ του ν. 4871/2021 (Α’ 246) εντός της ιδίας ή το αργότερο της επομένης ημέρας από την υποβολή της.

Χρόνος έναρξης του Διαγωνισμού ορίζεται η 13η Απριλίου του 2023 (ήτοι η 15η ημέρα από τη λήξη υποβολής των αιτήσεων, κατά την οποία εγκρίνονται οι τελικοί πίνακες υποψηφίων και υποβάλλονται από τον Διευθυντή Κατάρτισης και Επιμόρφωσης Δικαστικών Υπαλλήλων στον Πρόεδρο της επιτροπής του Εισαγωγικού Διαγωνισμού).

 

 

 

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.