Quantcast
Δημαράς στον Realfm 97,8: Ο κ. Λεβέντης έχει αντισταθεί στα μνημόνια και στη Συμφωνία των Πρεσπών με καθαρό τρόπο και καθαρή γλώσσα - enikonomia.gr
share

Δημαράς στον Realfm 97,8: Ο κ. Λεβέντης έχει αντισταθεί στα μνημόνια και στη Συμφωνία των Πρεσπών με καθαρό τρόπο και καθαρή γλώσσα

δημοσιεύτηκε:

“Η συγκεκριμένη συνεργασία με την Ένωση Κεντρώων και τον Βασίλη Λεβέντη έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο κ. Λεβέντης έχει αντισταθεί στα μνημόνια με καθαρό τρόπο και καθαρή γλώσσα, αλλά και στη Συμφωνία των Πρεσπών” δήλωσε ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών και υποψήφιος στον δυτικό τομέα της Β Αθηνών με την Ένωση Κεντρώων,Γιάννης Δημαράς στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Οι τελευταίες εκλογές είχαν μια σαφή εντολή. Δύο μάλλον, η μία ήταν να φύγει ο κ. Τσίπρας και η άλλη αυτή η πολυδιάσπαση πολιτικών χώρων που πιστεύουν στα ίδια πράγματα, πρέπει ενωμένοι να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες” ανέφερε.

“Με τη συμμετοχή του κ. Κατσίκη και άλλων μικρών ομάδων και αυτό που επιχειρήσαμε εμείς στις ευρωεκλογές δηλαδή την ύπαρξη ενός κοινού μετώπου των μικρών αυτών κομμάτων χωρίς να ενδιαφερόμαστε για την ηγεσία και την εκπροσώπηση αυτού του χώρου, μπορεί νομίζω να επιτευχθεί. Μακάρι να γίνει” τόνισε.

Ακούστε το ηχητικό:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.