Quantcast
Δωρεάν μετακινήσεις από τον ΟΑΣΘ την Κυριακή - enikonomia.gr
share

Δωρεάν μετακινήσεις από τον ΟΑΣΘ την Κυριακή

δημοσιεύτηκε:

Δωρεάν μετακινήσεις, από τις 7 το πρωί έως και τις 12 το βράδυ, για τους συμμετέχοντες δρομείς στον 12ο Διεθνή Μαραθώνιο “Μέγας Αλέξανδρος”, την προσεχή Κυριακή, ανακοίνωσε ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ).

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΑΣΘ, οι συμμετέχοντες δρομείς στον 12ο Διεθνή Μαραθώνιο, έχοντας μαζί τους τον ειδικό αριθμό συμμετοχής στο μαραθώνιο (bib number), θα μπορούν να μετακινούνται από οποιαδήποτε περιοχή της πόλης προς τον τόπο εκκινήσεων, δηλαδή προς το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και το Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων.

Αναφορικά με τους ξένους συμμετέχοντες στον Μαραθώνιο, αυτοί θα έχουν τη δυνατότητα να μετακινηθούν δωρεάν από την Παρασκευή 31 Μαρτίου έως και τη Δευτέρα 3 Απριλίου με τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ, εφόσον, φυσικά, φέρουν μαζί τους και επιδεικνύουν το bib number της διοργάνωσης.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Οργανισμού, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του Μαραθωνίου, θα διενεργηθούν εκτεταμένες εκτροπές λεωφορειακών γραμμών κατά μήκος των διαδρομών, σύμφωνα με τις εντολές της Τροχαίας.

Πληροφορίες για την εξέλιξη των εκτροπών αυτών θα δίδονται από το πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΘ, στον πενταψήφιο αριθμό 11085.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.