Quantcast
Δωρεάν τηλεοπτική κάλυψη: Έως 15 Ιουλίου οι αιτήσεις - enikonomia.gr
share

Δωρεάν τηλεοπτική κάλυψη: Έως 15 Ιουλίου οι αιτήσεις

δημοσιεύτηκε:

Έως και τις 15 Ιουλίου του 2021 μπορούν οι πολίτες που ανήκουν στις “Λευκές Περιοχές” να υποβάλουν αίτηση στη σελίδα white-areas.gov.gr για δωρεάν τηλεοπτική κάλυψη χωρίς να χρειάζεται να επισυνάψουν ή προσκομίσουν δικαιολογητικά.
Αυτό αφορά 160.869 δικαιούχους και νοικοκυριά που διαμένουν σε 4.079 οικισμούς που βρίσκονται εκτός τηλεοπτικής κάλυψης. Παράλληλα, διατηρείται η δυνατότητα εξυπηρέτησης από τα κατά τόπους ΚΕΠ, πάντα χωρίς την προσκόμιση δικαιολογητικών. Σε αυτήν την περίπτωση, απαιτούνται μόνο το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας και ο ενδεκαψήφιος Αριθμός Παροχής Ηλεκτρικής Ενέργειας του δικαιούχου.
Για τη διευκόλυνση των δικαιούχων, λειτουργεί help desk της δράσης. Η επικοινωνία γίνεται είτε μέσω e-mail στο [email protected] είτε από Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00-17.00 στο τηλέφωνο 215 2157840.
Στο white-areas.gov.gr υπάρχει η δυνατότητα οι πολίτες να δούνε αν ανήκουν στις «Λευκές Περιοχές» σε όλη την χώρα ανά δημοτική ενότητα.
Πόσες αιτήσεις έχουν υποβληθεί έως τώρα
Από τις δυο κιόλας πρώτες μέρες της λειτουργίας της πλατφόρμας για την δράση «Λευκές Περιοχές», 2593 πολίτες έσπευσαν να αξιοποιήσουν την ευκαιρία και υπέβαλλαν αίτηση ώστε να αποκτήσουν δωρεάν πρόσβαση στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας. Ειδικότερα, οι 1762 αιτήσεις υποβλήθηκαν άμεσα, ενώ 831 έγιναν μέσω ΚΕΠ. Οι δικαιούχοι μπορούν να αποκτήσουν τηλεοπτική κάλυψη με μια μόνο κίνηση χωρίς κόπο, ενώ τόσο η πρόσβαση όσο και η εγγύηση για τον εξοπλισμό παρέχονται για διάστημα 8 ετών χωρίς καμία επιβάρυνση.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.