Quantcast
Δώρο Χριστουγέννων: Επτά στις δέκα επιχειρήσεις επισιτισμού δεν το έχουν καταβάλει - enikonomia.gr
share

Δώρο Χριστουγέννων: Επτά στις δέκα επιχειρήσεις επισιτισμού δεν το έχουν καταβάλει

δημοσιεύτηκε:

Καταγγελία για μη εμπρόθεσμη καταβολή του δώρου Χριστουγέννων σε εργαζόμενους στον επισιτισμό έκανε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμό -Τουρισμό (ΠΟΕΕΤ).

Η ΠΟΕΕΤ εκτιμά ότι σχεδόν 7 στις 10 επιχειρήσεις στον κλάδο του επισιτισμού δεν έχουν πληρώσει ακόμη το δώρο, αν και έχει παρέλθει η προβλεπόμενη από τον νόμο προθεσμία.

Η ΠΟΕΕΤ καλεί τους εργαζόμενους να κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες προσφεύγοντας στα κατά τόπους Σωματεία (όπου δεν υπάρχουν κατευθείαν στην Ομοσπονδία) για να κινηθούν οι διαδικασίες που προβλέπονται από τον νόμο καθώς η μη καταβολή του είναι ποινικό αδίκημα.

Η ανακοίνωση της ΠΟΕΕΤ

“Στο ίδιο έργο θεατές…

Για άλλη μια χρονιά γινόμαστε δέκτες καταγγελιών για τη μη καταβολή του «δώρου» Χριστουγέννων εμπρόθεσμα!Ειδικότερα στον κλάδο του επισιτισμού με τα πρώτα στοιχεία-καταγγελίες που έχουμε στην Ομοσπονδία καταλήγουμε πως σχεδόν 7 στις 10 επιχειρήσεις δεν έχουν δώσει το «δώρο» στο προσωπικό!

Καλούμε τους συναδέλφους να κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες προσφεύγοντας στα κατά τόπους σωματεία μας (όπου δεν υπάρχουν κατευθείαν στην Ομοσπονδία) για να κινηθούν οι διαδικασίες που προβλέπονται από τον νόμο καθώς όλοι γνωρίζουμε πως η μη καταβολή του Δώρου Χριστουγέννων είναι ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ”.



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.