Quantcast
ΕΒΕΑ: «Να μην χαθεί το μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον για τον τουριστικό τομέα» - enikonomia.gr
share

ΕΒΕΑ: «Να μην χαθεί το μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον για τον τουριστικό τομέα»

δημοσιεύτηκε:

Να μην χαθεί το τεράστιο επενδυτικό ενδιαφέρον που υπάρχει για τον τουριστικό τομέα ζήτησε στις 27 Απριλίου ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθήνας, Κωνσταντίνος Μίχαλος από την αναπληρώτρια υπουργό Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου του ΕΒΕΑ, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Μάλιστα ο κ. Μίχαλος επισήμανε ότι: «κυβέρνηση είναι εγκλωβισμένη στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους» και συνέχισε λέγοντας ότι: «στο καθημερινό κυβερνητικό έργο δεν υπάρχουν αποφάσεις και πράξεις ενίσχυσης της πραγματικής οικονομίας και βεβαίως και του κλάδου του τουρισμού».

Μεταξύ άλλων ο ίδιος ανέφερε ότι: «αν υπάρχει σημαντικό επενδυτικό ενδιαφέρον, αυτό υπάρχει κυρίως για τον κλάδο του τουρισμού», διευκρινίζοντας  ότι: «απαρίθμησε τα προβλήματα που θα πρέπει να ξεπεραστούν για να μην παρακμάσει αυτό το επενδυτικό ενδιαφέρον.

Την δική της άποψη επί του θέματος εξέφρασε και η κ. Κουντουρά λέγοντας ότι: «θα προχωρήσει στη χάραξη ενός εθνικού σχεδίου στρατηγικής για τον τουρισμό».

«Η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου αποτελεί κυρίαρχο στόχο του υπουργείου και ήδη αναζητούνται λύσεις για τον εμπλουτισμό του προσφερόμενου τουριστικού προϊόντος της χώρας » δήλωσε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας ότι: « ότι η προηγούμενη κυβέρνηση ευθύνεται για καταστάσεις που διαχειρίζεται η σημερινή κυβέρνηση».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.