Quantcast
Εισαγγελική εντολή στην ΤτΕ να δώσει τα έγγραφα που ζητεί ο Ρουμελιώτης - enikonomia.gr
share

Εισαγγελική εντολή στην ΤτΕ να δώσει τα έγγραφα που ζητεί ο Ρουμελιώτης

δημοσιεύτηκε:

Στον εισαγγελέα προσέφυγε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της Attica Bank, Παναγιώτης Ρουμελιώτης, μετά την άρνηση των αρμοδίων στελεχών της Τράπεζας της Ελλάδος να θέσουν υπόψη του τον φάκελο με όσα του καταμαρτυρούν και με βάση τα οποία τον κάλεσαν σε ακρόαση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο εισαγγελέας διέταξε τους εκπροσώπους της ΤτΕ να δώσουν στον κ. Ρουμελιώτη αντίγραφα όλων των εγγράφων που ζήτησε από τον Διοικητή της ΤτΕ, Γιάννη Στουρνάρα, και τον επικεφαλής της Διεύθυνσης Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας της ΤτΕ, Σπύρο Παντελιά, τα οποία περιέχονται στον σχετικό φάκελο, πριν εμφανιστεί για ακρόαση ενώπιον του αρμοδίου οργάνου της ΤτΕ.

Στην αίτησή του για την έκδοση εισαγγελικής παραγγελίας, ο πρόεδρος της Attica Bank ανέφερε ότι, παρά τις επανειλημμένες αιτήσεις του προς το διευθυντή της Διεύθυνσης Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας της ΤτΕ και άλλους υπαλλήλους, να του χορηγηθούν αντίγραφα των δημοσίων εγγράφων αναφορικά με τις αποδιδόμενες σε εκείνον παραλείψεις και παράνομες πράξεις, τα εν λόγω στελέχη της ΤτΕ αρνούνταν να του τα παράσχουν.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.