Quantcast
Εκλογές ΚΙΝΑΛ: "Μπαράζ" επαφών του Γιώργου Παπανδρέου με τους υποψήφιους προέδρους - enikonomia.gr
share

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: “Μπαράζ” επαφών του Γιώργου Παπανδρέου με τους υποψήφιους προέδρους

δημοσιεύτηκε:

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πρωτοβουλία του Γιώργου Παπανδρέου , με στόχο τη συντεταγμένη και ενωτική πορεία του ΚΙΝΑΛ προς τις εσωκομματικές εκλογές.

Ο πρώην πρωθυπουργός ανακοίνωσε το Σάββατο ότι ξεκινά επαφές με όλους τους υποψήφιους προέδρους για την ηγεσία του κόμματος, ενώ, ήδη, χθες το βράδυ, συναντήθηκε με τον γραμματέα του ΚΙΝΑΛ, Μανώλη Χριστοδουλάκη.

Επίσης, το βράδυ του Σαββάτου, μίλησε, μέσω τηλεδιάσκεψης, με τον Χάρη Καστανίδη και τον Βασίλη Κεγκέρογλου.

Από τις 11 σήμερα το πρωί στη Βουλή, ο Γιώργος Παπανδρέου πραγματοποιεί διαδοχικές συναντήσεις με τον Παύλο Γερουλάνο και τον Παύλο Χρηστίδη.

Δεν έχει ακόμα καθοριστεί συνάντηση ή επικοινωνία με τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Ανδρέα Λοβέρδο, καθώς και οι δύο είναι σε περιοδείες εκτός Αθηνών.

Πιθανόν οι επαφές να γίνουν το απόγευμα, είτε τηλεφωνικά είτε με τηλεδιάσκεψη.

Η αντίδραση Λοβέρδου

Ο Ανδρέας Λοβέρδος το Σάββατο, έστειλε σαφές μήνυμα ότι συνεχίζει την προεκλογική εκστρατεία του κανονικά και κάλεσε όλους τους πρώην προέδρους του ΠΑΣΟΚ να εγγυηθούν τις διαδικασίες και την ενότητα του κόμματος.

«Όπως η πρόεδρος δήλωσε ότι εγγυάται ενότητα και θα διασφαλίσει τις διαδικασίες, το ίδιο οφείλουν να κάνουν και όλοι οι πρώην πρόεδροι της παράταξης», είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος, σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στη Χαλκίδα.

Με τη φράση του αυτή μάλιστα, έβαλε στο κάδρο και τον Κώστα Σημίτη και τον Ευάγγελο Βενιζέλο, καλώντας τους να ακολουθήσουν το παράδειγμα της κ. Γεννηματά.

Το πρωί της Κυριακής, έκανε μια ανάρτηση στο Facebook, με τη οποία γνωστοποίησε ότι ο Σπύρος Καρανικόλας θα είναι εκπρόσωπος του στα ΜΜΕ έως τις εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου. “Όπως είναι γνωστό κατέθεσα την υποψηφιότητα μου στις 15 Οκτωβρίου σύμφωνα με την απόφαση της ΚΠΕ. Σέβομαι αποκλειστικά τις θεσμικές αποφάσεις του κόμματος” έγραψε ο κ. Λοβέρδος.


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.