Quantcast
Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Θρίαμβος Ανδρουλάκη - Τα αποτελέσματα - enikonomia.gr
share

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Θρίαμβος Ανδρουλάκη – Τα αποτελέσματα

δημοσιεύτηκε:

Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι, όπως φαίνεται, ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα, στο 70,41 % της καταμέτρησης των εκλογικών τμημάτων (ενσωμάτωση 60,13%), ο Νίκος Ανδρουλάκης συγκεντρώνει 68,42% ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου 31,58 %. Με δεδομένα αυτά τα αποτελέσματα η εκλογή του κ. Ανδρουλάκη πρέπει να θεωρείται σίγουρη.

Σε νεότερη ενημέρωση, έγινε γνωστό ότι στο 84,25% της καταμέτρησης των εκλογικών τμημάτων (79,51% ενσωμάτωση) ο Νίκος Ανδρουλάκης προηγείται με 68,33% (91.779 ψήφοι) έναντι 31,67% (42.543) που συγκεντρώνει ο Γιώργος Παπανδρέου


Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατευθύνεται στην Χαριλάου Τρικούπη για να κάνει δηλώσεις. Εκεί έχει στηθεί πανηγύρι από υποστηρικτές του, με κόρνες και συνθήματα.


Ο Γιώργος Παπανδρέου τηλεφώνησε στον Νίκο Ανδρουλάκη και τον συνεχάρη. Ο κ. Ανδρουλάκης απάντησε “πρόεδρε σε ευχαριστώ. Θέλω να είμαστε όλοι μαζί αύριο για να μεγαλώσουμε την παράταξη”.

Επίσης, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Νίκο Ανδρουλάκη. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του είπε να συναντηθούν από κοντά, με τον Νίκο Ανδρουλάκη να τον ευχαριστεί. 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.