Quantcast
Έκτακτη Σύνοδο Κορυφής για το Μεταναστευτικό ζήτησε ο Προκόπης Παυλόπουλος από τον Τούσκ - enikonomia.gr
share

Έκτακτη Σύνοδο Κορυφής για το Μεταναστευτικό ζήτησε ο Προκόπης Παυλόπουλος από τον Τούσκ

δημοσιεύτηκε:

Έκτακτη Σύνοδο Κορυφής για το Μεταναστευτικό ζήτησε ο Προκόπης Παυλόπουλος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τούσκ.

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ.Προκόπης Παυλόπουλος είχε σήμερα, Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 12.30 μ.μ., τηλεφωνική επικοινωνία με τον διερχόμενο από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ.D.Tusk.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχαρίστησε τον κ.Tusk για την σημαντική συμβολή του ως προς την επίτευξη της πρόσφατης συμφωνίας, η οποία διασφαλίζει την σταθερή πορεία της Ελλάδας εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης και εντός Ευρωζώνης.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κάλεσε τον κ.Tusk να επισκεφθεί την Αθήνα, το συντομότερο δυνατό, για συνομιλίες πάνω σε σημαντικά θέματα ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος, ιδίως δε πάνω στο τεράστιο πρόβλημα των μεταναστευτικών ροών που αντιμετωπίζει η Χώρα μας.  Επιπλέον, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε τον κ.Tusk για την πρωτοβουλία του να συγκληθεί, το ταχύτερο δυνατό, έκτακτη Σύνοδος Κορυφής για το Μεταναστευτικό και του ζήτησε να συμβάλει προς αυτή την κατεύθυνση.-
 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.