Quantcast
Εκτάκτως το Σάββατο με τη Realnews: «Φονικό μυαλό», ένα πρωτότυπο αστυνομικό θρίλερ, από τη βραβευμένη συγγραφέα μπεστ σέλερ των New York Times, A. R. Torre - enikonomia.gr
share

Εκτάκτως το Σάββατο με τη Realnews: «Φονικό μυαλό», ένα πρωτότυπο αστυνομικό θρίλερ, από τη βραβευμένη συγγραφέα μπεστ σέλερ των New York Times, A. R. Torre

δημοσιεύτηκε:

Η ψυχίατρος Δρ. Γκουέν Μουρ είναι ειδική στους δολοφόνους. Δολοφόνους όπως ο ΜΚ, που απάγει, βασανίζει και δολοφονεί τα έφηβα θύματά του, χαράζοντάς τους στο στήθος μια ματωμένη καρδιά. Όταν το τελευταίο του θύμα καταφέρνει να δραπετεύσει, δηλώνοντας ότι ένας καθηγητής του είναι ο απαγωγέας, όλοι πιστεύουν ότι η υπόθεση έχει κλείσει.

Ο δικηγόρος Ρόμπερτ Κέβιν όμως όχι. Ορκισμένος να πάρει εκδίκηση για τον δολοφονημένο έφηβο γιο του, αποφασίζει να υπερασπιστεί τον καθηγητή. Ύστερα από μια νύχτα πάθους μαζί με την Γκουέν, ζητά τη βοήθειά της προκειμένου να πείσει το δικαστήριο ότι ο πελάτης του είναι αθώος.

Όσο η Γκουέν και ο Ρόμπερτ έρχονται όλο και πιο κοντά, τόσο τα πράγματα βγαίνουν εκτός ελέγχου. Γιατί η Γκουέν υποψιάζεται ότι ο Ρόμπερτ κάτι κρύβει – ενώ, απ’ ό,τι φαίνεται, δεν είναι ο μόνος σε αυτή την ιστορία που έχει μυστικά.

Εκτάκτως το Σάββατο με τη Realnews

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.