Quantcast
Εκτάκτως το Σάββατο με τη Realnews: «Η ευτυχία είσαι εσύ» – Ένα βιβλίο για το πώς μπορούμε να βρούμε την ευτυχία στη ζωή μας, από τη θρυλική Tina Turner - enikonomia.gr
share

Εκτάκτως το Σάββατο με τη Realnews: «Η ευτυχία είσαι εσύ» – Ένα βιβλίο για το πώς μπορούμε να βρούμε την ευτυχία στη ζωή μας, από τη θρυλική Tina Turner

δημοσιεύτηκε:

Εκτάκτως το Σάββατο με τη Realnews: «Η ευτυχία είσαι εσύ». Ένα βιβλίο για το πως μπορούμε να βρούμε την ευτυχία στη ζωή μας, από τη θρυλική Tina Turner.

 Η Τίνα Τέρνερ, μία από τις πιο αγαπημένες καλλιτέχνιδες σε ολόκληρο τον κόσμο, αποκαλύπτει, σε αυτό το βιβλίο, τη γεμάτη χαρά σοφία που κρύβεται πίσω από την εμψυχωτική ιστορία της ζωής της, για να βρείτε την ευτυχία, την ελπίδα και την αγάπη στη δική σας ζωή. Στο βιβλίο της Η ευτυχία είσαι εσύ: Ένας οδηγός για να αλλάξεις τη ζωή σου, η Τίνα μας δείχνει πώς μπορούμε, όλοι μας, να ξεπεράσουμε τα εμπόδια –ακόμα και να κάνουμε το αδύνατον δυνατόν– και να μεταμορφώσουμε τη ζωή μας. Εξηγεί πώς να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας, εξοπλίζοντάς μας με πνευματικά εργαλεία και σοφές συμβουλές ώστε να εμπλουτίσουμε τον μοναδικό δρόμο μας σε αυτόν τον κόσμο.

Επί δεκαετίες, η Τίνα Τέρνερ αποτελεί φωτεινό παράδειγμα μιας γυναίκας που μπορεί να γεννήσει ελπίδα από το τίποτα, να ξεπεράσει όλους τους περιορισμούς και τα εμπόδια, και να φτάσει σε μια επιτυχία που διαρκεί. Αντλώντας διδάγματα από τα βιώματά της –καθώς κατάφερε ξεκινώντας από πολύ χαμηλά να κατακτήσει την κορυφή– η Τίνα αναλύει τις πρακτικές αρχές του βουδισμού και μας δείχνει πώς, από το 1973, οι αρχές αυτές την έχουν βοηθήσει να ξεπεράσει την απόγνωση, τη δυστυχία και τη φτώχεια και να κατακτήσει τη χαρά, τη σταθερότητα και την ευημερία.

Σήμερα, η Τίνα μοιράζεται τη βαθιά γνώση που είχε αντλήσει από τη συναρπαστική ζωή της χαρίζοντάς μας το βιβλίο Η ευτυχία είσαι εσύ, που αποτελεί ένα υπέροχο δώρο έμπνευσης και εμψύχωσης για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Αυτή την Κυριακή με τη Realnews.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.