Quantcast
ΕΛΑΣ: Σύλληψη «εφοριακών» που απέσπασαν 90.300 ευρώ από 54χρονη - enikonomia.gr
share

ΕΛΑΣ: Σύλληψη «εφοριακών» που απέσπασαν 90.300 ευρώ από 54χρονη

δημοσιεύτηκε:

Ζευγάρι εμφανίστηκε ως «εφοριακοί» σε ανυποψίαστη 54χρονη γυναίκα στις Σέρρες και κατάφεραν να την πείσουν να τους δώσει 90.300 ευρώ για να «τακτοποιήσουν» οφειλές της προς το Δημόσιο. Ευτυχώς για την άτυχη γυναίκα οι Αρχές συνέλαβαν τους απατεώνες βρίσκοντας και μεγάλο μέρος των χρημάτων που τους είχε παραδώσει.

Ειδικότερα η 54χρονη γυναίκα δεν υποψιάστηκε το παραμικρό, όταν το ζευγάρι που την επισκέφτηκε στο σπίτι της άρχισε να της μιλάει για μια υπέρογκη οφειλή στην εφορία και να την «προειδοποιεί» ότι κινδύνευε με κατασχέσεις, φυλακίσεις και όλα τα… κακά!

Έτσι, προθυμοποιήθηκε να πάρει… σβάρνα τις τράπεζες και να κάνει αναλήψεις για να τους παραδώσει το ποσό των 90.300 ευρώ που αφορούσε στο υποτιθέμενο χρέος.

Οταν αντιλήφθηκε πως την είχαν εξαπατήσει κατήγγειλε το γεγονός στην Ασφάλεια και οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους ταυτοποιήσουν και να ξεκινήσουν αναζητήσεις.

Ο 48χρονος και η 57χρονη συνεργός του  συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών με κατηγορία κακουργηματικού χαρακτήρα για απάτη, αλλά από τα χρήματα βρέθηκαν μόνο 87.000 ευρώ στην κατοχή της 57χρονης και επιστράφηκαν στο θύμα…

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.