Quantcast
Ελεύθερος ο επιχειρηματίας που απείλησε τους ελεγκτές της ΑΑΔΕ - enikonomia.gr
share

Ελεύθερος ο επιχειρηματίας που απείλησε τους ελεγκτές της ΑΑΔΕ

δημοσιεύτηκε:

Ελεύθερος αφέθηκε από τη δικαιοσύνη ο επιχειρηματίας που φέρεται να απείλησε με σπαθί εφοριακούς και να πυροβόλησε στον αέρα κατά εφοριακών που διενήργησαν έλεγχο στην επιχείρηση που διατηρεί στην Αγριά Βόλου.
Σύμφωνα με το magnesianews.gr μετα από αίτημα του συνηγόρου υπεράσπισης, το οποίο έγινε δεκτό αρχικά από τον εισαγγελέα και κατόπιν από τον πρόεδρο του δικαστηρίου, αναβλήθηκε η δίκη για την Πέμπτη 31 Αυγούστου στις 11 π.μ. προκειμένου έως τότε να διενεργηθεί η απαραίτητη βαλλιστική εξέταση στα όπλα που κατασχέθηκαν από την αστυνομία και να προσκομιστεί η έκθεση της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Θεσσαλονίκης. Σκοπός είναι να διαπιστωθεί εάν χρησιμοποιήθηκε (εκπυρσοκρότησε) κάποιο από τα όπλα για να τεκμηριωθεί η κατηγορία της παράνομης οπλοχρησίας.

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι είχε πιει και ήταν θυμωμένος, διότι έχει στοχοποιηθεί η επιχείρησή του καθώς από τις 26 Μαρτίου έχει υποβληθεί σε 20 ελέγχους, ενώ ακόμη και την ημέρα του Δεκαπανταύγουστου κλιμάκιο ελέγχου της Εφορίας Βόλου διενήργησε έλεγχο στο κατάστημά του.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.