Quantcast
Εντατικοποίηση των ελέγχων στην αγορά ενόψει των εορτών του Πάσχα - enikonomia.gr
share

Εντατικοποίηση των ελέγχων στην αγορά ενόψει των εορτών του Πάσχα

δημοσιεύτηκε:

Η εντατικοποίηση των ελέγχων στην εμπορική αγορά ενόψει των εορτών του Πάσχα, λόγω αυξημένης κίνησης των καταναλωτών, ήταν το αντικείμενο συζήτησης που είχε σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Γιώργος Γαβρίλης με στελέχη των Διευθύνσεων Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής, Υγειονομικού Ελέγχου και Ανάπτυξης.

«Από τις προηγούμενες ημέρες, οι έλεγχοι έχουν εντατικοποιηθεί τόσο για να παρακολουθείται η πορεία των τιμών όσο και για την ποιότητα των τροφίμων, ιδιαίτερων κρεάτων, τυροκομικών και αβγών, που έχουν, αυτό το διάστημα, μεγαλύτερη κατανάλωση». αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

 «Ακόμη κατά τη  διάρκεια της σύσκεψης συμφωνήθηκε  να γίνουν έλεγχοι σε κυλικεία και χώρους εστίασης επιβατηγών πλοίων και να εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι σε πρατήρια καυσίμων για την ποιότητα των καυσίμων και για τη λειτουργία των αντλιών τις επόμενες ημέρες, λόγω της επικείμενης εξόδου», προστίθεται στη σχετική ανακοίνωση.

Παράλληλα, τα στελέχη της Διεύθυνσης Ανάπτυξης θα  εστιάσουν στην αποτροπή κρουσμάτων παραπλάνησης του καταναλωτή σε θέματα τιμών, ενώ από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής θα συνεχιστούν οι έλεγχοι για την ποιότητα των τροφίμων, αλλά και για την έλλειψη σημάνσεων, που, πολλές φορές, οδηγούν σε παράνομες «ελληνοποιήσεις» διαφόρων ειδών διατροφής.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.