Quantcast
'Ενωση Κεντρώων: «Τα Funds ετοιμάζονται να "καταβροχθίσουν" και την α' κατοικία» - enikonomia.gr
share

‘Ενωση Κεντρώων: «Τα Funds ετοιμάζονται να “καταβροχθίσουν” και την α’ κατοικία»

δημοσιεύτηκε:

«Φύκια για μεταξωτές κορδέλες αποδεικνύεται η δήθεν προστασία του ΣΥΡΙΖΑ για την πρώτη κατοικία» αναφέρει η ‘Ενωση Κεντρώων.

Ειδικότερα σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται χαρακτηριστικά πως: «Τελικά η δήθεν προστασία που προσέφερε ο Σύριζα στην πρώτη κατοικία αποδεικνύονται φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Ήδη τα σαρκοφάγα Funds ετοιμάζονται να καταβροχθίσουν και την πρώτη κατοικία χιλιάδων φτωχών οικογενειών. Κωλοτούμπα λοιπόν και στα κόκκινα δάνεια ο κ. Τσίπρας από την πρώτη φορά Αριστερά».

Επίσης σε άλλη ανακοίνωση της ‘Ενωσης Κεντρώων σχετικά με το πτοσφυγικό ζήτημα αναφέρεται πως: «Η απροθυμία της Ελλάδας να συνεργαστεί με την Frontex, οι καθυστερήσεις για την απόφαση περιπολιών στο Αιγαίο και οι φόβοι ότι δήθεν θα χάναμε την εθνική μας ανεξαρτησία μας κατέστησαν όμηρους ενός κλίματος καταδίκης της χώρας μας από την κοινή γνώμη και τις κυβερνήσεις της Ευρώπης.

Αν το κλίμα αυτό δεν αλλάξει αμέσως κινδυνεύουμε να βρεθούμε εκτός του νέου Σένγκεν και κινδυνεύουμε επίσης να δεχόμαστε προτάσεις μείωσης λίγων χρημάτων του χρέους μας με μονιμοποίηση εκατομμυρίων προσφύγων επί του εδάφους μας».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.