Quantcast
ΕΠΑ Αττικής: Χαμηλές τιμές για το φυσικό αέριο - enikonomia.gr
share

ΕΠΑ Αττικής: Χαμηλές τιμές για το φυσικό αέριο

δημοσιεύτηκε:

Mειωμένη  κατά 19% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο και διαμορφώνεται στα 5,6 λεπτά ανά KWh (συμπ. ΦΠΑ), διαμορφώνεται η τιμή στο φυσικό αέριο σύμφωνα με την ΕΠΑ Αττικής.

Επιπλέον, η ΕΠΑ Αττικής προσφέρει άτοκη χρηματοδότηση για τη μετατροπή της εσωτερικής εγκατάστασης θέλοντας στη δύσκολη οικονομική συγκυρία να δώσει τη δυνατότητα σε ακόμη περισσότερα νοικοκυριά που το επιθυμούν να στραφούν στο φυσικό αέριο.

Η προσφορά ισχύει για όλες τις κεντρικές και αυτόνομες θερμάνσεις, και προβλέπει χρηματοδότηση που ανέρχεται ακόμη και στο ποσό των €12.300.

Προχωρώντας μάλιστα σε άλλη μια κίνηση έμπρακτης υποστήριξης των καταναλωτών, η ΕΠΑ Αττικής προσφέρει σε όλες τις κατηγορίες πελατών λιανικής, οικιακών ή επαγγελματιών, σημαντικές εκπτώσεις στα τέλη σύνδεσης για συνδέσεις με το υφιστάμενο δίκτυο φυσικού αερίου.

Το ποσοστό έκπτωσης ξεκινάει από 50% και μπορεί να φτάσει μέχρι και το 100%.

Οι προσφορές ισχύουν για όσους καταναλωτές υπογράψουν σύμβαση σύνδεσης και παροχής φυσικού αερίου μέχρι και τις 27 Νοεμβρίου 2015.

Εν τω μεταξύ, μεγάλη ήταν η απήχηση του προγράμματος επιδότησης που υλοποιεί από τον Νοέμβριο του 2014 το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Η ΕΠΑ Αττικής δέχθηκε, ως φορέας διαχείρισης, περισσότερες από 4.700 αιτήσεις, αριθμός που αντιστοιχεί κατά προσέγγιση σε 12.000 νοικοκυριά.

Υπενθυμίζεται ότι οι δικαιούχοι έχουν τη δυνατότητα υποβολής των δικαιολογητικών που απαιτούνται για την πιστοποίηση της εσωτερικής εγκατάστασης φυσικού αερίου μέχρι και τις 23 Οκτωβρίου 2015.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.