Quantcast
Επέκταση του δικτύου «Βερόπουλος» - enikonomia.gr
share

Επέκταση του δικτύου «Βερόπουλος»

δημοσιεύτηκε:

Το νέο κατάστημα Βερόπουλος στον Άλιμο, ολοκλήρωσε ένα μήνα επιτυχούς λειτουργίας, επεκτείνοντας το δίκτυο των σούπερ μάρκετ Βερόπουλος τον οποίο αριθμεί πλέον 186 σημεία πώλησης πανελλαδικά. Το σούπερ μάρκετ Βερόπουλος Αλίμου βρίσκεται στην συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Κανάρη, και διαθέτει 800 τ.μ. χώρο πώλησης.

Στα ράφια του καταστήματος οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν πληθώρα τυριών και νωπών προϊόντων, τα αγαπημένα τους προϊόντα από όλες τις μάρκες στις μοναδικές τιμές των σούπερ μάρκετ Βερόπουλος, στο τμήμα Μαναβικής τα πάντα φρέσκα φρούτα και λαχανικά, ενώ στο Κρεοπωλείο του καταστήματος στον Άλιμο θα είναι διαθέσιμη μεγάλη ποικιλία κρεάτων με την εγγύηση ποιότητας του ιδιόκτητου συσκευαστηρίου των Βερόπουλος.

Παράλληλα, στο κατάστημα Αλίμου, οι καταναλωτές μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ΒΕΡΟκάρτα, και να επωφεληθούν από τα αποκλειστικά προνόμια, προσφορές και events που παρέχουν τα σούπερ μάρκετ Βερόπουλος στο πλαίσιο του loyalty club τους. Το κατάστημα του Αλίμου θα εξυπηρετεί μία ακόμα περιοχή των Νοτίων προαστίων της Αθήνας, ενώ θα απασχολεί 20 εργαζόμενους. Η έναρξη λειτουργίας του αποτελεί μία κίνηση που εντάσσεται στην ευρύτερη στρατηγική ενίσχυσης της παρουσίας του Ομίλου Βερόπουλος στην Αττική και την ελληνική αγορά εν γένει.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.