Quantcast
Επίθεση αγνώστων στο γραφείο του εργατολόγου Δημ. Μπούρλου - enikonomia.gr
share

Επίθεση αγνώστων στο γραφείο του εργατολόγου Δημ. Μπούρλου

δημοσιεύτηκε:

Φθορές και καταστροφές στο γραφείο του εργατολόγου Δημήτρη Μπούρλου προκάλεσε στις 12.10 το μεσημέρι της Τετάρτης ομάδα αγνώστων.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι δράστες εισέβαλαν στο γραφείο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Χ. Τρικούπη και Ναυαρίνου, προκάλεσαν ζημιές σε υπολογιστές και εκτυπωτές, πέταξαν φέιγ βολάν, έγραψαν συνθήματα στους τοίχους και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Σύμφωνα με ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ο Δημήτρης Μπούρλος μπήκε στο στόχαστρο, καθώς «είναι μέλος της επιτροπής σοφών, η οποία χαράξε την κυβερνητική πολιτική όσον αφορά στην αναδιάρθρωση του ασφαλιστικού, εντός του πλαισίου που ορίζει το τρίτο Μνημόνιο. Η αναδιάρθωση του ασφαλιστικού επιτελεί έναν ακόμη αντικοινωνικό σχεδιασμό, μια ακόμη έκφανση της επίθεσης κράτους και κεφαλαίου ενάντια σε όλους τους από τα κάτω».

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανάρτησης:

«Ο δικηγόρος Δ. Μπούρλος είναι μέλος της επιτροπής σοφών, η οποία χάραξε την κυβερνητική πολιτική όσον αφορά στην αναδιάρθρωση του ασφαλιστικού, εντός του πλαισίου που ορίζει το τρίτο Μνημόνιο. Η αναδιάρθρωση του ασφαλιστικού επιτελεί έναν ακόμη αντικοινωνικό σχεδιασμό, μια ακόμη έκφανση της επίθεσης κράτους και κεφαλαίου ενάντια σε όλους τους από τα κάτω.

Απέναντι στα νέα μέτρα που εντείνουν την καταπίεση και την εκμετάλλευση, εμείς αντιτάσσουμε τους αυτοοργανωμένους, αντιιεραρχικούς, ριζοσπαστικούς και αδιαμεσολάβητους αγώνες.

Κοινωνική και ταξική αντεπίθεση για την συνολική ανατροπή του καπιταλισμού.

Αγώνας για την αναρχία και τον κομμουνισμό.

ΌΛΟΙ/ΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 4/2

συντρόφοι/ισσες με ταξική συνείδηση»

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.