Quantcast
Επίσκεψη 8 γερμανικών επιχειρήσεων του κλάδου κρέατος στην Ελλάδα - enikonomia.gr
share

Επίσκεψη 8 γερμανικών επιχειρήσεων του κλάδου κρέατος στην Ελλάδα

δημοσιεύτηκε:

Ημερίδα με θέμα την «Αγορά Κρέατος» διοργανώνει την Τρίτη 24 Απριλίου, στο ξενοδοχείο Hyatt Regency στη Θεσσαλονίκη και ώρα 14:30 – 21:00, το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, με στόχο την ολοκληρωμένη πληροφόρηση για τις εξελίξεις και τις τάσεις στον κλάδο τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία µε την GEFA Exportservice GmbH και µε πρωτοβουλία του ομοσπονδιακού υπουργείου Τροφίμων και Αγροτικής Ανάπτυξης της Γερμανίας, στο πλαίσιο επίσκεψης οκτώ γερμανικών επιχειρήσεων του κλάδου στην Ελλάδα.

Η κατανάλωση κρέατος παρουσιάζει ανοδική δυναμική που ακολουθείται και από αύξηση των εισαγωγικών ροών, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες ζήτησης, και η Γερμανία είναι ένας από τους βασικούς εταίρους της Ελλάδας στην εισαγωγή κρέατος.

Το πρόγραμμα της ημερίδας περιλαμβάνει εισηγήσεις ειδικών και εκπροσώπων της γερμανικής και ελληνικής αγοράς κρεάτων, παρουσίαση των οκτώ γερμανικών εταιριών, καθώς και ατομικές συναντήσεις Β2Β, με στόχο την επίτευξη μελλοντικών συνεργασιών μεταξύ ελληνικών και γερμανικών επιχειρήσεων.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε Έλληνες αντιπροσώπους, εισαγωγείς, διανομείς και εταιρίες επεξεργασίας κρεάτων, καθώς και σε κατόχους και κατασκευαστές ψυκτικών θαλάμων.

Σημειώνεται ότι λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση, το πρόγραμμα και τη δήλωση συμμετοχής που θα πρέπει να συμπληρωθεί έως τις 20 Απριλίου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέχουν στην ιστοσελίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου http://griechenland.ahk.de/gr στην ενότητα εκδηλώσεις.

Πηγή Πληροφοριών: ΑΠΕ


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.