Quantcast
Επίθεση Πολάκη σε Στουρνάρα: Αν ντρέπεται, θα πρέπει να παραιτηθεί -Το Πάσχα της διαπλοκής έχει τελειώσει - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Επίθεση Πολάκη σε Στουρνάρα: Αν ντρέπεται, θα πρέπει να παραιτηθεί -Το Πάσχα της διαπλοκής έχει τελειώσει – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Επίθεση στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης κατηγορώντας τον ότι δεν δείχνει την ίδια ευαισθησία, με τους αντιπάλους του τους οποίους σπιλώνει -όπως υποστηρίζει ο υπουργός- με το δικό του συνεργάτη Γιώργο Πάσχα, ο οποίος, όπως είπε, έχει πάρει δάνειο ύψους 800.000 ευρώ χωρίς να το αποπληρώνει.

«Αγαπάει ο θεός τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη. Σήμερα δημοσιεύτηκε πως ο κύριος Γιώργος Πάσχας, Επιθεωρητής Εποπτευόμενων Εταιρειών της Τράπεζας της Ελλάδος έχει πάρει αθροιστικά 800.000 ευρώ και δεν αποπλήρωσε ούτε μισό ευρώ», τόνισε σε δηλώσεις του έξω από τη Βουλή ο κ. Πολάκης, αναφερόμενος σε σχετικό δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών.

«Και εδώ γεννώνται ερωτήματα. Δεν ντρέπεται ο κ. Στουρνάρας, να στέλνει αυτόν τον άνθρωπο, να εκπροσωπεί την Τράπεζα της Ελλάδος, στην Εξεταστική της Βουλής για τα δάνεια των κομμάτων; Δεν ντρέπεται να τον έχει διευθυντή επιθεώρησης εποπτευόμενων εταιριών. Δεν ντρέπεται να μην με έχει καλέσει, όπως δύο φορές έχω ζητήσει, να παρευρεθώ στο Γενικό Συμβούλιο της τράπεζας και να τους πάω εγώ τα στοιχεία. Εγώ τον πήρα τηλέφωνο και του είπα ορθώς με έλεγξες. Αλλά κάνε το και για τους διπλανούς. Κάνε το για αυτούς που χρεοκόπησαν τη χώρα», ανέφερε.

«Μετά από αυτή την αποκάλυψη της κακουργηματικής δίωξης, είναι ακόμη στη θέση του ο κ. Πάσχας και ο κ. Στουρνάρας έχει την ευθιξία να παραιτηθεί; Αυτό είναι το ερώτημα», συνέχισε και κατέληξε :

«Ο κ. Στουρνάρας για να σπιλώσει εμένα, έκανε έλεγχο του δανείου μου, που όπως αποδείχθηκε ήταν καθόλα νόμιμο. Θα ήθελα να δω τι δημοσιότητα θα πάρει και αυτό το θέμα. Το Πάσχα της διαπλοκής να το πάρουν χαμπάρι έχει τελειώσει. Αν ντρέπεται ο κ. Στουρνάρας, θα πρέπει να παραιτηθεί».


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.