Quantcast
Έρχεται κατάλογος με νέα μέτρα και για την Αττική - Τι είπε ο Πέτσας - enikonomia.gr
share

Έρχεται κατάλογος με νέα μέτρα και για την Αττική – Τι είπε ο Πέτσας

δημοσιεύτηκε:

Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων μέτρων σε περιοχές όπου καταγράφεται αυξημένος αριθμός κρουσμάτων κορονοϊού άφησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, . Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, έκανε ειδική αναφορά στην Αττική και την Πέλλα.
“Υπάρχει μια γενικότερη έκρηξη κρουσμάτων της Ευρώπης και αυτό δεν πρέπει να μας αφήνει αδιάφορους. Ο συνδυασμός της έκρηξης των κρουσμάτων διεθνώς και το γεγονός ότι ανοίγουμε τα σχολεία και θα έχουμε μεγαλύτερη κινητικότητα του πληθυσμού, συν το γεγονός ότι όπως φαίνεται υπάρχει αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο σε ορισμένες περιοχές, για παράδειγμα η Αττική και η Πέλλα μας κάνει να είμαστε σε εγρήγορση” τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
“Ο πρωθυπουργός έχει ζητήσει από την επιτροπή των ειδικών να εξετάσουν ένα κατάλογο μέτρων τα οποία θα κλιμακώνονται σε τοπικό ή σε γενικό επίπεδο εφόσον χρειαστεί. Θα έχουμε τον κατάλογο σήμερα ή αύριο και ενδεχόμενο ανακοινώσεων μπορεί να υπάρξει από αύριο το απόγευμα και μετά. Πάντα με βάση την εισήγηση των ειδικών” υπογράμμισε ο κ. Πέτσας.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.