Quantcast
FAZ: Η Μεσόγειος ακριβαίνει για τους τουρίστες - enikonomia.gr
share

FAZ: Η Μεσόγειος ακριβαίνει για τους τουρίστες

δημοσιεύτηκε:

Σε εντελώς διαφορετικό πλαίσιο κινείται δημοσίευμα της Frankfurter Allgemeine Zeitung. Με τίτλο «Η Μεσόγειος ακριβαίνει» η γερμανική εφημερίδα αναφέρεται στην αλλαγή των ταξιδιωτικών προτιμήσεων των Γερμανών μετά από τις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις στην Τουρκία και τα κράτη της Βορείου Αφρικής.

«Υπάρχει μετακίνηση από την ανατολική προς τη δυτική Μεσόγειο, δήλωσε ο πρόεδρος της τουριστικής εταιρείας TUI την Κυριακή στο Deutschlandfunk. Ενώ οι κρατήσεις για την Τουρκία μειώνονται, αυξάνονται την ίδια στιγμή οι κρατήσεις για την Ισπανία». Από αυτή την κατάσταση δεν μένει ανεπηρέαστη η Ελλάδα.

Ωστόσο τα ταξιδιωτικά γραφεία «προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στις επιθυμίες των πελατών τους, οι οποίοι επιθυμούν να παράσχουν εθελοντικά βοήθεια στους πρόσφυγες που βρίσκονται στη χώρα. Ύστερα από σχετικό αίτημα θα μπορούσε για παράδειγμα να αυξηθεί το βάρος των αποσκευών σε περίπτωση που οι ταξιδιώτες θα ήθελαν να πάρουν μαζί τους αγαθά για να προσφέρουν στους πρόσφυγες» καταλήγει το δημοσίευμα.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.