Quantcast
Fiat Chrysler: Προσφέρει έως 1.500 ευρώ για ανταλλαγή με αυτοκίνητα Volkswagen - enikonomia.gr
share

Fiat Chrysler: Προσφέρει έως 1.500 ευρώ για ανταλλαγή με αυτοκίνητα Volkswagen

δημοσιεύτηκε:

Την προσέλκυση πελατείας από την Volkswagen, που έχει πληγεί από το σκάνδαλο με τις χειραγωγημένες τιμές εκπομπών ρύπων, επιδιώκει η ιταλοαμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία Fiat Chrysler, προσφέροντας, μεταξύ άλλων κινήτρων, έως και 1.500 ευρώ για την ανταλλαγή αυτοκινήτων οποιασδήποτε μάρκας της γερμανικής εταιρείας με δικά της.

Η πρόταση ανταλλαγής, όπως μεταδίδει το Bloomberg, αναφέρεται σε εσωτερικό σημείωμα, το οποίο δημοσίευσε η εφημερίδα Il Giornale και επιβεβαιώθηκε από εμπόρους.

Η πρόταση της Fiat γίνεται, ενώ η Volkswagen παραπαίει από τη μεγαλύτερη κρίση στην ιστορία της και συνεχίζει την ανταγωνιστική σχέση των δύο αυτοκινητοβιομηχανιών. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Fiat Chrysler, Σέρτζιο Μαρτσιόνε, κατηγόρησε το 2012 την VW για την πρόκληση «αιματοχυσίας» στην Ευρώπη με την πολιτική των τιμών της, καθώς οι εταιρείες δυσκολεύονταν να αντιμετωπίσουν τη μείωση της ζήτησης.

Τα κίνητρα που προσφέρει η Fiat Chrysler προβλέπουν για τους Ιταλούς κατόχους αυτοκινήτων της Volkswagen ποσά από 500 ευρώ για την αγορά ενός Fiat Panda έως 1.500 ευρώ για έναν ένα τζιπ Grand Cherokee.

Η Fiat απέστειλε άλλο σημείωμα στους διανομείς αυτοκινήτων την περασμένη εβδομάδα, για να τους διαβεβαιώσει ότι «συμμορφώνεται πλήρως» με όλους τους κανόνες ελέγχου και τα οχήματά της «δεν είναι εφοδιασμένα μα παραπλανητικές συσκευές».

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.