Quantcast
Φίλης: Θα είναι μια καλή συμφωνία - enikonomia.gr
share

Φίλης: Θα είναι μια καλή συμφωνία

δημοσιεύτηκε:

“Ό,τι υπογράψει η κυβέρνηση θα το υπερασπιστούμε γιατί η συμφωνία που θα φέρει ο πρωθυπουργός θα είναι μια καλή συμφωνία“.

Αυτό ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, επισημαίνοντας ότι “αυτή η κυβέρνηση δεν θα φέρει μνημόνια, δεν θα μειωθούν οι συνταξεις”.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε δε σφοδρότατη επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη που είχε εκτιμήσει νωρίτερα στον σταθμό μας ότι σε περίπτωση συμφωνίας η κυβέρνηση θα χάσει τη δεδηλωμένη.

“Έχει μπει στο σχέδιο μνημονιακών κύκλων για πολιτική αποσταθεροποίηση της χώρας. Ευσεβείς πόθοι μνημονιακών να καταψηφιστεί η κυβέρνηση” τόνισε.

“Οι δανειστές ήθελαν να βγει ο κόσμος με τις κατσαρόλες στο δρόμο (…) το πολιτικό αυτό παιχνίδι το αποτρέψαμε” δήλωσε ο βουλευτής.

Μάλιστα, παρά τις δηλώσεις του πρωθυπουργού το Σάββατο ο κ. Φίλης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ή κάποιας άλλης λύσης σε περίπτωση που η συμφωνία δεν θα είναι ικανοποιητική.

“Το πρόβλημα της μικρής Ελλάδας είναι πρόβλημα της ευρωπαϊκής και της παγκόσμιας οικονομίας δεν είμαστε πια στα δόντια του θηρίου” ανέφερε.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.