Quantcast
Focus: Η Ελλάδα εξαπατά τους Υπουργούς Οικονομικών - enikonomia.gr
share

Focus: Η Ελλάδα εξαπατά τους Υπουργούς Οικονομικών

δημοσιεύτηκε:

Μία εβδομάδα μετά τις εκλογές, η κατάσταση στην Ελλάδα είναι πάντα δύσκολη αναφέρει το δημοσίευμα του περιοδικού Focus που επιτίθεται στην Ελληνική κυβέρνηση με τον πρωτοσέλιδο τίτλο χρεώνοντας στον Έλληνα υπουργό οικονομικών εξαπάτηση του Eurogroup.

Η χώρα μετά τις πρόσφατες εκλογές ακύρωσε τη λιτότητα συνεχίζει το άρθρο και πιέζει για την ελάφρυνση του χρέους υπογραμμίζοντας ότι  «Η γραμμή της γερμανικής κυβέρνησης είναι σε κίνδυνο – όπως ακριβώς και οι γερμανικές ενισχύσεις» φανερώνοντας την ενόχληση της Γερμανίας για την πολιτική αντίστασης που εφαρμόζει η Ελληνική κυβέρνηση.

Ενδεικτική της ενόχλησης αυτής είναι και η δήλωση του υπουργού εσωτερικών της Γερμανίας και μέλος της CSU Χανς Πέτερ Φρίντριχ που αναφέρει ότι «Οι Έλληνες φέρονται σαν χούλιγκαν» υπογραμμίζοντας ότι «οι Έλληνες δεν έχουν κάποιο σχέδιο» για να καταλήξει «Ο υπουργός Οικονομικών Γιανης Βαρουφάκης πρέπει να θέσει συγκεκριμένες προτάσεις επί τάπητος κατά την επόμενη συνεδρίαση της Ευρωομάδας τη Δευτέρα. Θα πρέπει τώρα να συνειδητοποιήσουν σιγά-σιγά ότι έχουν την ευθύνη για αυτή την κατάσταση».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.