Quantcast
«Φωτιά» έχουν πάρει τα τηλέφωνα, αύριο οι νέες προτάσεις της Ελλάδας - enikonomia.gr
share

«Φωτιά» έχουν πάρει τα τηλέφωνα, αύριο οι νέες προτάσεις της Ελλάδας

δημοσιεύτηκε:

Μετ’ εμποδίων διεξάγεται από τις 10:00 το Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών στο Προεδρικό Μέγαρο καθώς διακόπτεται συνεχώς για να συνομιλήσουν τηλεφωνικά ο Αλέξης Τσίπρας αλλά και Προκόπης Παυλόπουλος με ηγέτες άλλων κρατών.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε τηλεφωνική επικοινωνία πριν λίγο με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ.

Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, συμφώνησαν ο πρωθυπουργός να παρουσιάσει αύριο, Τρίτη, στη Σύνοδο Κορυφής τις προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης.

Ωστόσο η πρώτη μικρή διακοπή στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, πραγματοποιήθηκε προκειμένου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και ο Πρωθυπουργος Αλέξης Τσίπρας να έχουν τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ.

Κατόπιν σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν ζήτησε να από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να έχουν τηλεφωνική επικοινωνία.

Η επικοινωνία θα πραγματοποιηθεί άμεσα στη διάρκεια του διαλείμματος της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών.

Την ίδια στιγμή στο Προεδρικό Μέγαρο προσήλθε ο υπουργός ΠΑΠΕΝ, Παναγιώτης Λαφαζάνης…

Σύμφωνα με κυβερνητικούς κύκλους, ο πρωθυπουργός ζήτησε από τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς να συνδράμουν στο να υποστηριχθεί η σαφής και ξεκάθαρη ετυμηγορία του ελληνικού λαού από το χθεσινό δημοψήφισμα για μια βιώσιμη λύση.

Παρακολουθήστε όλες τις εξελίξεις από το Liveblog του Enikonomia.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.