Quantcast
Γ. Μιχελογιαννάκης: Δεν πρόκειται να στηρίξω τέτοια συμφωνία - enikonomia.gr
share

Γ. Μιχελογιαννάκης: Δεν πρόκειται να στηρίξω τέτοια συμφωνία

δημοσιεύτηκε:

Ταφόπλακα για την Ελλάδα χαρακτήρισε μια συμφωνία με βάση τις νέες προτάσεις της κυβέρνησης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μιχελογιαννάκης και υποστήριξε πως δεν πρόκειται να περάσει από τα όργανα του κόμματος.

«Μνημόνιο χειρότερο από τα πρώτα» χαρακτήρισε ο κ. Μιχελογιαννάκης μια τέτοια συμφωνία, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Channel 9, ενώ τόνισε πως θα κάνει ακόμη βαθύτερη την κοινωνική εξαθλίωση, την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ είχε δεσμευτεί προεκλογικά να σταματήσει.

“Με τα νέα μέτρα υπολογίζω ότι θα χάσουν απ’ την τσέπη τους οι Έλληνες τουλάχιστον δύο μισθούς”, εκτίμησε ο κ. Μιχελογιαννάκης και κάλεσε τον πρωθυπουργό να πει “όχι” σε έναν τέτοιο συμβιβασμό, ιδίως εάν δεν συνοδεύεται από αναδιάρθρωση του χρέους, επενδυτικό σχέδιο για την ανάπτυξη και χρηματοδότηση της ελληνικής οικονομίας.

Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν πρόκειται να στηρίξει μία συμφωνία με τα μέτρα που έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά. “Γνωρίζω ακόμα και βουλευτές που πρόσκεινται στον ίδιο τον Πρόεδρο Τσίπρα και δεν ανήκουν σε κάποια συνιστώσα ή τάση που δεν πρόκειται να στηρίξουν μία τέτοια συμφωνία”, δήλωσε.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.