Quantcast
Γ. Σακελλαρίδης: Θα βρεθεί τρόπος να καλυφθεί το χρηματοδοτικό κενό - enikonomia.gr
share

Γ. Σακελλαρίδης: Θα βρεθεί τρόπος να καλυφθεί το χρηματοδοτικό κενό

δημοσιεύτηκε:

Απέκλεισε το ενδεχόμενο να ζητήσει η κυβέρνηση τη δίμηνη παράταση για την πληρωμή των δόσεων του ΔΝΤ , ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης αναδιπλώνοντας τις δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας, Α. Φλαμπουράρη.

Ειδικότερα μετά από τις αντιδράσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ η κυβέρνηση δια του κυβερνητικού εκπροσώπου ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να υποβληθεί καμία τέτοια αίτηση.

Ο κ. Γαβριήλ Σακελλαρίδης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989 ανέφερε πως «ο Αλέκος Φλαμπουράρης είπε μία ιδέα, δεν είναι μέσα στους σκοπούς της κυβέρνησης η κατάθεση δίμηνης παράτασης αποπληρωμής του ΔΝΤ» και πρόσθεσε ότι «θα βρεθεί τρόπος να καλυφθεί το χρηματοδοτικό κενό».

Ωστόσο δεν απέκλεισε τη σύναψη τρίτου πακέτο στήριξης, παρότι διευκρίνισε πως η Κυβέρνηση δεν θέλει δανεικά αλλά χρηματοδότηση για την ανάπτυξη.

«Να ολοκληρωθεί το 4αμηνο πρόγραμμα και να κριθούν όλα στο τέλος του» ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Θέλουμε μέσα στους 4 μήνες να εφαρμόσουμε τις μεταρρυθμίσεις και τις δράσεις ώστε να αποδείξουμε ότι έχουμε αξιοπιστία, έτσι ώστε όταν θα φτάσουμε μπροστά στην ανάγκη να υπάρχει τετραετές μεσοπρόθεσμο σχέδιο, να έχουμε την δυνατότητα να μην επιβληθούν προγράμματα που επιβλήθηκαν στο παρελθόν. Παρουσιάσαμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο προεκλογικά. Αυτή τη στιγμή δίνουμε μία μεγάλη μάχη σε όλα τα επίπεδα, διαπραγμάτευσης και διακυβέρνησης. Να δείξουμε ως κυβέρνηση ότι είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε αυτά που έχουμε υποσχεθεί» πρόσθεσε ο κ. Σακελλαρίδης.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.