Quantcast
Γ. Τόλιος: Δεν κάλεσα τους πολίτες να μην πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ - enikonomia.gr
share

Γ. Τόλιος: Δεν κάλεσα τους πολίτες να μην πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ

δημοσιεύτηκε:

Διαψεύδει ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Τόλιος ότι κάλεσε τους πολίτες να μην πληρώσουν τις δόσεις του ΕΝΦΙΑ και εγκαλεί την εκπρόσωπο Τύπου της Ν.Δ για αλλοίωση των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Τόλιου, έχει ως εξής:

“Για μια ακόμα φορά οι εκπρόσωποι τύπου της ΝΔ προσπαθούν να αλλοιώσουν την ουσία των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή τη φορά στο θέμα του ΕΝΦΙΑ, προσπαθώντας να συγκαλύψουν τις ευθύνες της συγκυβέρνησης για την εφαρμογή του. Σταθερή θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και η θέσπιση Φόρου Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας.

 Η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ επικαλούμενη ατελή προφορική διατύπωση στη συζήτηση με εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ) που αφορούσε την καταβολή των δύο τελευταίων δόσεων του ΕΝΦΙΑ για το έτος 2014, ανέφερε ότι «κάλεσα» τους πολίτες να μην πληρώσουν τις δόσεις του ΕΝΦΙΑ.

 Ουδέποτε ελέχθη κάτι τέτοιο. Θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και των συνακόλουθων δόσεων μετά την ψήφιση του σχετικού νόμου που θα φέρει στη Βουλή η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, όπως επίσης και οι άλλες ρυθμίσεις των ληξιπρόθεσμων οφειλών στην εφορία, σύμφωνα με τις αναλυτικές εξαγγελίες της ΔΕΘ. Άλλωστε το αναλυτικό δελτίο τύπου που έδωσα στη δημοσιότητα μετά τη συνάντηση με την ΠΟΜΙΔΑ, δεν αφήνει καμία αμφιβολία περί του αντιθέτου.

Οι ευθύνες της ΝΔ παραμένουν ακέραιες για την ψήφιση και εφαρμογή του ΕΝΦΙΑ.!!”

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.