Quantcast
Γάμοι με 300 καλεσμένους και μουσική αλλά χωρίς χορό - Πόσα άτομα θα επιτρέπονται σε κάθε τραπέζι - enikonomia.gr
share

Γάμοι με 300 καλεσμένους και μουσική αλλά χωρίς χορό – Πόσα άτομα θα επιτρέπονται σε κάθε τραπέζι

δημοσιεύτηκε:

Για τη χαλάρωση των μέτρων, τη μουσική, τον αριθμό των καλεσμένων σε δεξιώσεις και τα self test μίλησε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης. Αναφερόμενος στο θέμα της μουσικής στις δεξιώσεις των γάμων, ο κ. Παπαθανάσης υποστήριξε ότι οι καλεσμένοι θα διασκεδάζουν με μουσική αλλά δεν θα μπορούν να χορεύουν.
Όπως είπε χαρακτηριστικά, “από 1ης Ιουλίου οι λοιμωξιολόγοι έκριναν ότι μπορούμε να πάμε στα 300 άτομα – είναι αρκετά άτομα και έτσι έκριναν οι λοιμωξιολόγοι ότι τότε μπορεί να αυξηθεί ο αριθμός των καλεσμένων. Βέβαια πάντοτε με μέτρα και κανόνες θα γίνονται οι δεξιώσεις ενώ θα υπάρχουν ροτόντες των 8 ατόμων”.
Στη συνέχεια αναφερόμενος στη μουσική στην εστίαση, τόνισε ότι “όπως λειτουργούσαμε πριν με τη μουσική θα λειτουργούμε και τώρα, με τους κανόνες». Όσον αφορά στις επιχειρήσεις εστίασης που βρίσκονται σε στοές, η πρόβλεψη για λειτουργία αφορά όλα όσα βρίσκονται σε αεριζόμενες στοές μόνο με δύο εισόδους.
Σχετικά με το εάν έχει νόημα η διατήρηση της απαγόρευσης της κυκλοφορίας τη νύχτα (από τη 01.30 από το Σάββατο) ο κ. Παπαθανάσης απάντησε ότι “Το καθετί έχει νόημα. Η απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 01.30 έως 05.00 λήγει τέλος του μήνα. Αυτή την στιγμή οι λοιμωξιολόγοι μας λένε ότι πρέπει να τηρήσουμε αυτό το ωράριο», δήλωσε ο κ. Παπαθανάσης.

Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.