Quantcast
Γεννηματά: Χαϊδεύετε και ζεσταίνετε το φίδι του λαϊκισμού - enikonomia.gr
share

Γεννηματά: Χαϊδεύετε και ζεσταίνετε το φίδι του λαϊκισμού

δημοσιεύτηκε:

«Η χώρα εξακολουθεί να βρίσκεται σε τεντωμένο σχοινί. Και το υπενθυμίζω επειδή ο κ. Τσίπρας δεν έχει μάθει τίποτα την ώρα που ο κίνδυνος του Grexit δεν έχει περάσει» τόνισε η Φώφη Γεννηματά στην ομιλία της στην Ολομέλεια της Βουλής.

«Αντί ο πρωθυπουργός να ασχολείται με το πώς θα υλοποιήσει αυτή τη δύσκολη συμφωνία με σταθερά βήματα, εκείνος αρνείται την πατρότητα της συμφωνίας. Δεν την διαπραγματευτήκατε κ. Τσίπρα;» είπε χαρακτηριστικά η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Πρόσθεσε δε, ότι «επιλέγετε να πατάτε σε δύο βάρκες. Να μην παίρνετε σαφή θέση υπέρ του ευρώ ή της δραχμής. Ασχολείστε κυρίως με το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Περιγράψατε τις προηγούμενες συμφωνίες ως πράξεις προδοσίας και καταλήξατε σε πέντε μήνες σε μια πρωτοφανή ήττα και κατανοήσατε τώρα τα τρομακτικά διλήμματα που αντιμετωπίσαμε».

Η κα Γεννηματά υποστήριξε ακόμη πως «δεύτερο λάθος είναι ότι χαϊδεύετε και ζεσταίνετε το φίδι του λαϊκισμού. Γι’ αυτό έχετε και δίπλα σας τους ΑΝ.ΕΛ».

Ζήτησε να μην αναπαράγονται συνεχώς τα σενάρια περί εκλογών, καθώς η εκλογολογία είναι καταστροφική για την οικονομία και την κοινωνία, ενώ επανέλαβε το αίτημα για εκ νέου συνάντηση των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.