Quantcast
Γεννηματά στα Ποσειδώνια: Η ναυτιλία μπορεί να εγγυηθεί περισσότερες και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας - enikonomia.gr
share

Γεννηματά στα Ποσειδώνια: Η ναυτιλία μπορεί να εγγυηθεί περισσότερες και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας

δημοσιεύτηκε:

“Η ναυτιλία μπορεί να εγγυηθεί περισσότερες και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας” τόνισε η Φώφη Γεννηματά κατά την επίσκεψή της στην έκθεση “Ποσειδώνια 2018”.

Ολόκληρη η δήλωση της κ. Γεννηματά αναφέρει τα εξής:

“Η παγκόσμια κυριαρχία της ελληνικής ναυτιλίας επιτεύχθηκε χάρη στην επιχειρηματική ικανότητα των Ελλήνων εφοπλιστών, με βασικούς συμπαραστάτες τους Έλληνες ναυτικούς.

Για να παραμείνει όμως πρώτη και ισχυρή χρειάζεται ένα κατάλληλο και σταθερό θεσμικό πλαίσιο, που θα εξασφαλίζει σύγχρονες ανταγωνιστικές συνθήκες.

Στο δικό μας αναπτυξιακό σχέδιο δίνουμε έμφαση σε στοχευμένες δράσεις για την «γαλάζια ανάπτυξη», όπως ,η ενίσχυση της καινοτομίας, η δημιουργία άρτιων λιμενικών υποδομών , η σύγχρονη ναυπηγοεπισκευαστική βιομηχανία.

Προτεραιότητα μας είναι η αύξηση της απασχόλησης που απαιτεί και την βελτίωση της Ναυτικής Εκπαίδευσης.

Γιατί πιστεύουμε ότι η ναυτιλία, μπορεί να εγγυηθεί περισσότερες και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας.

Η σχέση του λαού μας με τη θάλασσα δεν είναι μόνο ιστορική αλλά είναι αναπόφευκτη γιατί όπως λέει ο Καβάφης :<βγάζει η θάλασσα κρυφή φωνή, φωνή που μπαίνει μες στην καρδιά μας και τη συγκινεί και την ευφραίνει>.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.