Quantcast
Γεωργιάδης: Δεν αποκλείεται να προχωρήσουμε στην υποχρεωτικότητα εμβολιασμού και σε άλλες κατηγορίες εργαζομένων - enikonomia.gr
share

Γεωργιάδης: Δεν αποκλείεται να προχωρήσουμε στην υποχρεωτικότητα εμβολιασμού και σε άλλες κατηγορίες εργαζομένων

δημοσιεύτηκε:

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να επεκταθεί το μέτρο υποχρεωτικότητας εμβολιασμού και σε άλλες κατηγορίες εργαζομένων άφησε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο Mega.
“Δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να φτάσουμε σε ένα μέτρο υποχρεωτικότητας εμβολιασμού και σε άλλες κατηγορίες εργαζομένων” σημείωσε χαρακτηριστικά ωστόσο την ίδια στιγμή πρόσθεσε ότι ” το μέτρο υποχρεωτικότητας εμβολιασμού τελικά κανένα κράτος δεν το έχει λάβει. Γιατί ακόμη και η Ιταλία που είπε ότι θα το λάβει, δεν το έλαβε τελικώς πλην των υγειονομικών “.

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Θα εφαρμοστεί το μέτρο στους εργαζόμενους της εστίασης;

Όσον αφορά στο εάν θα εφαρμοστεί το μέτρο υποχρεωτικότητας εμβολιασμού στους εργαζόμενους της εστίασης είπε ότι “είναι πιθανόν να συμβεί. Η αλήθεια είναι ότι μέσα στο καλοκαίρι και πρακτικά δεν γινόταν, διότι υπήρχε έλλειμμα εργαζομένων στην εστίαση “.

” Τώρα, πιθανόν αυτές οι ανάγκες να είναι λιγότερες, δεδομένου ότι ο τουρισμός σταματάει και οι ανάγκες στην εστίαση μειώνονται. Άρα και πρακτικά θα μπορούσε να γίνει ευκολότερα. Από την άλλη οφείλω να σας πω ότι η κυβέρνηση προσπαθεί από την αρχή να ισορροπήσει ένα πολύ τεντωμένο σχοινί.
Το τεντωμένο σχοινί είναι από την μια πλευρά η ανάγκη μας να αντιμετωπίσουμε την πανδημία και από την άλλη η πεποίθηση μας να σεβαστούμε ανθρώπινα δικαιώματα που είναι ο εμβολιασμός” συμπλήρωσε και επεσήμανε ότι αυτό ” δεν είναι εύκολη η εξίσωση. Είναι δύσκολη η εξίσωση “.

Για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Μεταξύ άλλων μίλησε και για το θέμα του συνωστισμού στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Όπως είπε οι πολίτες μπορούν να κολλήσουν κορονοϊό στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

“Oπουδήποτε υπάρχει συνωστισμός κολλάς. Δεν ξεχωρίζει ο ιός δραστηριότητες. Υπάρχει κάποιο κράτος που κατάφερε εν μέσω πανδημίας να έχει ανοιχτή την οικονομία του και όχι συνωστισμό κάποιες ώρες στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς; Απάντηση: Όχι”, συμπλήρωσε και πρόσθεσε ότι μπήκαν περισσότερα δρομολόγια και περισσότερα λεωφορεία.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.