Quantcast
Γερμανία: Ο κατάλογος των μεταρρυθμίσεων θα κρίνει την επέκταση της δανειακής σύμβασης - enikonomia.gr
share

Γερμανία: Ο κατάλογος των μεταρρυθμίσεων θα κρίνει την επέκταση της δανειακής σύμβασης

δημοσιεύτηκε:

Το περιεχόμενο και την έγκριση του καταλόγου των μεταρρυθμίσεων που θα υποβάλει η ελληνική κυβέρνηση θέτουν Γερμανοί βουλευτές ως προϋπόθεση για την έγκριση της επέκτασης της δανειακής σύμβασης της χώρας μας.

Ο επικεφαλής των Χριστιανοδημοκρατών στο γερμανικό κοινοβούλιο, Volker Kauder ερωτηθείς σχετικά, σημείωσε: «Οι Έλληνες τώρα πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους. Κατόπιν, η παράταση του προγράμματος βοήθειας μπορεί να εγκριθεί από τη Bundestag» και συμπλήρωσε: «Η Ελλάδα κατάλαβε επιτέλους ότι δεν μπορεί να κλείνει τα μάτια απέναντι στην πραγματικότητα».

Από την πλευρά του, ο αναπληρωτής επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας των Χριστιανοδημοκρατών, Ralph Brinkhaus ανέφερε: «Κάναμε ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός αλλά ακόμη δεν φτάσαμε στον τερματισμό. Το αν το κοινοβούλιο θα εγκρίνει την τετράμηνη παράταση εξαρτάται από τον κατάλογο των μεταρρυθμίσεων της Αθήνας» και προσέθεσε: «Η Ελλάδα έχασε ένα μέρος της εμπιστοσύνης των Ευρωπαίων εταίρων της τους τελευταίους μήνες. Η παράταση του προγράμματος για τέσσερις μήνες θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί για την αποκατάσταση αυτής της εμπιστοσύνης».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.