Quantcast
Γεροβασίλη: Να δώσουμε χώρο και χρόνο στην κυβέρνηση ώστε να αντισταθμίσει τα μέτρα - enikonomia.gr
share

Γεροβασίλη: Να δώσουμε χώρο και χρόνο στην κυβέρνηση ώστε να αντισταθμίσει τα μέτρα

δημοσιεύτηκε:

«Παλεύουμε πολύ, οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες και είναι μεγάλο το στοίχημα προκειμένου να δώσουμε χώρο και χρόνο στην κυβέρνηση ώστε να μπορέσει να αντισταθμίσει τα μέτρα» τόνισε η Όλγα Γεροβασίλη κατά τη συνάντησή της με τον Κύπριο ομόλογό της, Νίκο Χριστοδουλίδη σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος υποστήριξε επίσης ότι «είναι δύσκολα τα προβλήματα που έχουμε μπροστά μας, με επιλογές που δεν ήταν στις προθέσεις μας, αλλά υποχρεωθήκαμε να τις κάνουμε».

Ο κ. Χριστοδουλίδης εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι “όλα θα πάνε καλά”, για να προσθέσει ότι βλέποντας πώς ο πρωθυπουργός χειρίστηκε την όλη κατάσταση στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, του δίνει τη δυνατότητα να αισιοδοξεί ότι θα πετύχει η δύσκολη αυτή προσπάθεια. “Εξάλλου ο ελληνισμός δεν είναι συνηθισμένος σε τέτοιου είδους καταστάσεις αλλά είμαι σίγουρος για το θετικό αποτέλεσμα, λαμβάνοντας υπόψιν τον τρόπο με τον οποίο ο πρωθυπουργός χειρίστηκε την κατάσταση πραγμάτων στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο”, συμπλήρωσε.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος επισήμανε ότι ο πρωθυπουργός στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο “έκανε δύο εξαιρετικές τοποθετήσεις, ανοίγοντας το θέμα”. 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.