Quantcast
Γεροβασίλη: Στόχος να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση μέσα στον Μάρτιο - enikonomia.gr
share

Γεροβασίλη: Στόχος να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση μέσα στον Μάρτιο

δημοσιεύτηκε:

«Οι προσπάθειες να δημιουργήσουν κλίμα αναταραχής δεν πρέπει να καρποφορήσουν», σημείωσε η κ. Γεροβασίληαφήνοντας αιχμές κατά δυνάμεων που έχουν διεισδύσει στα μπλόκα κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και πρόσθεσε ότι είναι προς το συμφέρον όλων ένας ειλικρινής διάλογος χωρίς τελεσίγραφα.

«Όσοι προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν την πραγματική αγωνία των αγροτών στηρίζοντας άμεσα ή έμμεσα μια γραμμή που υπονομεύει τον διάλογο πρέπει να απομονωθούν», είπε χαρακτηριστικά.

Εξάλλου, εξέφρασε την πρόθεση της κυβέρνησης να καταθέσει συμβιβαστικές προτάσεις και ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει διάθεση χρήσης κατασταλτικών μέτρων. 

Επίσης η κ. Γεροβασίλη ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανένα σενάριο πρόωρων εκλογών, όπως δεν υπάρχει και κανένα σενάριο οικουμενικής κυβέρνησης.

Υπογράμμισε ότι πρέπει να κλείσει γρήγορα η αξιολόγηση, ότι η κυβέρνηση τηρεί κατά γράμμα τις προβλέψεις της συμφωνίας και επισήμανε ότι οι συμφωνίες γίνονται για να τηρούνται και πως αυτό ισχύει και για τις δύο πλευρές.

Χαρακτήρισε θετικό το κλίμα των συζητήσεων που ξεκίνησαν χτες και ως προς το χρονοδιάγραμμα ανέφερε ότι στόχος είναι μέσα στον Μάρτιο να έχουμε την ολοκλήρωση της αξιολόγησης.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.