Quantcast
Για ακόμη τρεις εξωκοινοβουλευτικούς εκδόθηκε δαπάνη για ενοίκιο – Τι απαντούν - enikonomia.gr
share

Για ακόμη τρεις εξωκοινοβουλευτικούς εκδόθηκε δαπάνη για ενοίκιο – Τι απαντούν

δημοσιεύτηκε:

Λίγες ώρες μετά τις παραιτήσεις της Ράνιας Αντωνοπούλου και του Δημήτρη Παπαδημητρίου από την κυβέρνηση, από έγγραφα που έχουν αναρτηθεί στη «Διαύγεια» και αφορούν επιδότηση διαμονής, προκύπτει ότι στον Δημήτρη Μάρδα πιστώθηκε το ποσό των 3.900 ευρώ, στον Κωνσταντίνο Φωτάκη το ποσό των 5.000 ευρώ και στον Παναγιώτη Σγουρίδη ποσό 7.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, το έγγραφο της «Διαύγειας» που παρουσίασε ο ΣΚΑΙ για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Δημήτρη Μάρδα αφορά στην περίοδο Ιανουάριος 2015–Αύγουστος 2015, όταν ήταν εξωκοινοβουλευτικό στέλεχος της κυβέρνησης. Ο κ. Μάρδας εξελέγη βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης τον Σεπτέμβρη του 2015.

Η δαπάνη διαμονής για τον αναπληρωτή υπουργό Παιδείας, Κωνσταντίνο Φωτάκη, ήταν ύψους 5.000 ευρώ, αναρτήθηκε στη «Διαύγεια», όμως όπως ο ίδιος δήλωσε ουδέποτε χρησιμοποιήθηκε.

Για τον αντιπρόεδρο των ΑΝΕΛ και πρώην υπουργό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, Παναγιώτη Σγουρίδη, η δαπάνη ήταν 7.000 ευρώ από τα οποία, όπως ο ίδιος ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΙ, χρησιμοποίησε 350 ευρώ και για διάστημα επτά μηνών καθώς η μηνιαία δαπάνη για το ενοίκιό του στο Αιγάλεω ήταν 50 ευρώ.



Πηγή: Real.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.