Quantcast
Guardian: Ο Αλέξης Τσίπρας αντιμέτωπος με ακροαριστερή ανταρσία - enikonomia.gr
share

Guardian: Ο Αλέξης Τσίπρας αντιμέτωπος με ακροαριστερή ανταρσία

δημοσιεύτηκε:

Σε φήμες που διακινούνται στην Αθήνα για ανταρσία στην κυβέρνηση αναφέρεται η δημοσιογράφος του Guardian Έλενα Σμιθ η οποία σημειώνει ότι «η ριζοσπαστική αριστερά εντός του κόμματος απειλεί με μια πλήρους κλίμακας εξέγερση».

Χθες το βράδυ, ο Γιάννης Μηλιός, επικεφαλής οικονομολόγος του κόμματος που έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στην εκπόνηση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει η Έλενα Σμιθ, μίλησε κατά των παραχωρήσεων που η κυβέρνηση κάνει τώρα για να επιτύχει μια συμφωνία με τους δανειστές.

«Πρέπει να βοηθήσουμε ο ΣΥΡΙΖΑ να μείνει στις προεκλογικές του δεσμεύσεις», είπε σε μια συγκέντρωση αριστερών αντιφρονούντων στην Αθήνα πριν ασκήσει έντονη κριτική στην στρατηγική που ακολουθεί ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης συνεχίζει η Βρετανίδα δημοσιογράφος. 

Ο Τσίπρας αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει την κοινοβουλευτική του ομάδα για πάνω από πέντε ώρες χθες, με ολοένα και περισσότερο διχασμένους του βουλευτές που υποστηρίζαν ότι μια έξοδος από την ευρωζώνη και επιστροφή στη δραχμή, θα ήταν απείρως πιο λογική από χρόνια «αδιέξοδης λιτότητας» συνεχίζει το δημοσίευμα.

«Η φαγωμάρα είναι τέτοια ώστε, ακόμη και αν μια συμφωνία τελικά επιτευχθεί με τους πιστωτές υπάρχουν πραγματικά – και αυξανόμενα ερωτήσεις – για την ικανότητα της κυβέρνησης Τσίπρα να την εφαρμόσει» διαπιστώνει στην συνέχεια η Έλενα Σμιθ.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.