Quantcast
«Η Αθήνα και τράπεζες "βράζουν" αλλά στη Μύκονο ανοίγουν 400 σαμπάνιες κάθε μέρα!» - enikonomia.gr
share

«Η Αθήνα και τράπεζες “βράζουν” αλλά στη Μύκονο ανοίγουν 400 σαμπάνιες κάθε μέρα!»

δημοσιεύτηκε:

Ενα διαφορετικό κόσμο αντίκρυσε ο δημοσιογράφος του Bloomberg ο οποίος αφού πέρασε έξι ημέρες στην Αθήνα μετέβη στη Μύκονο!

Στο άρθρο αναφέρεται χαρακτηριστικά πως η Μύκονος απέχει μόλις 100 μίλια από τον Πειραιά αλλά όπως αποδείχθηκε το «νησί των ανέμων» φαίνεται πως έχει πάρει «διαζύγιο» από τα οικονομικά δεινά της χώρας.

Τα μπαρ, τα κλαμπ και τα εστιατόρια είναι γεμάτα με κόσμο και να φανταστεί κανείς πως ακόμη βρισκόμαστε στον Ιούνιο αναφέρει το Bllomberg καθώς τον Αύγουστο το νησί «βουλιάζει» από Βρετανούς, Αμερικανούς, Ρώσους αλλά και ‘Ελληνες παραθεριστές.

Η Μύκονος δεν γνωρίζει τι σημαίνει λιτότητα. Τα ξενοδοχεία είναι από τα πιο ακριβά στην Ευρώπη ενώ κάθε νύχτα ανοίγονται αμέτρητα μπουκάλια σαμπάνιας. Μάλιστα ο αρθρογράφος του Bllomberg αναφέρει πως ένα μπουκάλι επώνυμης μάρκας κοστίζει 12.000 ευρώ!

Ο διαχειριστής πολύ γνωστού μπαρ της Μυκόνου αναφέρει στο Bloomberg πως καθημερινά πουλά 300 με 400 μπουκάλια σαμπάνιας ενώ ένα μεγάλο μέρος των παραγγελιών αποστέλονται σε γιοτ! Οσον αφορά στην ελληνική ελίτ το Bloomberg αναφέρει πως συνεχίζουν να πηγαίνουν στη Μύκονο, έτσι απλά…

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.